Το προσκλητήριο τού έπεσε από τα χέρια

28.02.2008
Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος μαθαίνει ότι η πρώην αγαπημένη του αρραβωνιάζεται, δεν είναι και από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του!

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος μαθαίνει ότι η πρώην αγαπημένη του αρραβωνιάζεται, δεν είναι και από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του! Σ αυτή τη δύσκολη θέση βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γιος του δημοφιλούς ερμηνευτή Γιάννη Πάριου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του αυτόν τον καιρό, αφού η αγαπημένη του Κατερίνα, με την οποία μοιράστηκε αρκετά χρόνια της ζωής του, έδωσε όρκο πίστης, αφοσίωσης και αγάπης σε έναν άλλον άντρα, με τον οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους με αρραβώνα.

Η είδηση ήχησε σαν κεραυνός στα αφτιά του νεαρού τραγουδιστή, που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Η σχέση του με την Κατερίνα είχε λήξει πριν από λίγους μήνες, αλλά ποτέ δεν πίστεψε ότι ήταν οριστικό.

Κατά το παρελθόν είχαν δημιουργηθεί αρκετές λογομαχίες ανάμεσά τους, οι οποίες κρατούσαν ελάχιστα, αφού ξαναγύριζαν ο ένας στον άλλο. Η τελευταία φορά, όμως, στάθηκε καθοριστική για τη σχέση τους, αφού δεν υπήρχε επιστροφή.

Η Κατερίνα αποφάσισε να δώσει ένα τέλος και να αλλάξει πορεία στη ζωή της. Άφησε πίσω όσα τους ένωναν και έβαλε μπροστά της ως εμπόδιο όσα τους χώριζαν και απ ό,τι φαίνεται η ζυγαριά έγειρε προς το μέρος των προβλημάτων.

Ο πιο στενός της φίλος, με τον οποίο πολλές φορές συζητούσε τα θέματα που την απασχολούσαν με τον Χάρη, ήταν εκείνος που από το ρόλο του παρηγορητή κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά της και να την κάνει να χτυπήσει ερωτικά. Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε, αφού όλοι γνώριζαν τον Φώτη ως τον καλύτερό της φίλο, με τον οποίο μάλιστα εργάζονταν και στο ίδιο γραφείο.

Ο Χάρης, που στην αρχή το θεώρησε κακόγουστο αστείο, στην επιβεβαίωση της είδησης από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντός του έμεινε «στήλη άλατος». Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά του ότι η κοπέλα που μοιράστηκε μαζί της αρκετά χρόνια αγάπης, αλλά και καταστάσεων ζωής «ανήκει» τώρα κάπου αλλού.

Ακόμη και οι γονείς του δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη Ο Γιάννης Πάριος ετοιμαζόταν να γίνει παππούς, λέγοντας χαριτολογώντας στο ζευγάρι ότι θέλει να του κάνουν μια εγγονούλα, ενώ η μητέρα του Ντίνα στεναχωρήθηκε περισσότερο για τη λύπη που έχει κυριεύσει το γιο της μετά τα τελευταία γεγονότα.

Ρ.Σ.