Διαμάντια στα δόντια του Κάνιε Γουεστ

21.10.2010
Ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ, κάνει διακοπές σε χλιδάτα γιοτ και βγαίνει με πανέμορφα μοντέλα. Το μόνο που του έλειπε του γνωστού ράπερ ήταν ένα... αστραφτερό χαμόγελο, οπότε αποφάσισε να το αποκτήσει.


Ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ, κάνει διακοπές σε χλιδάτα γιοτ και βγαίνει με πανέμορφα μοντέλα. Το μόνο που του έλειπε του γνωστού ράπερ ήταν ένα... αστραφτερό χαμόγελο, οπότε αποφάσισε να το αποκτήσει.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελέν ντε Τζενέρις (Ellen DeGeneres) και μίλησε -μεταξύ άλλων- και για τα ολοκαίνουρια διαμαντένια (!) δόντια του.

"Απλά πίστεψα ότι ήταν πιο... κουλ", είπε ο Γουέστ στην γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια όταν εκείνη πραγματικά σαστισμένη αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο για απλές "θήκες" και ζήτησε να μάθει το "Γιατί".

Στη συνέχεια μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στο πρώτο μέρος του βίντεο που συνοδεύει την είδηση, ο Κάνιε της εξήγησε ότι στην πραγματικότητα είχε ζητήσει από τον οδοντίατρο να αφαιρέσει όλα τα δικά του δόντια στην κάτω γνάθο και να τα αντικαταστήσει με τα άλλα, τα πιο "λαμπερά".

Το είχε πει ο καημένος ο Γουέστ ότι θα το έκανε, αλλά δεν τον πίστεψε κανείς. Κακώς!

Ο γνωστός μουσικός άφησε εποχή -με την κακή έννοια- όταν κατά τη διάρκεια των περσινών βραβείων για τα βίντεο του MTV κυριολεκτικά κατέστρεψε τη μαγική στιγμή της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift).

Η νεαρή τραγουδίστρια είχε μόλις κερδίσει στην κατηγορία του καλύτερου βίντεο από γυναίκα για το τραγούδι της "You belong with me", και ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο δεύτερο μέρος του βίντεο που ακολουθεί, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει καλά καλά την ομιλία της, ανέβηκε στη σκηνή o Κάνιε, της πήρε το μικρόφωνο από το χέρι και αφού της ζήτησε "συγνώμη για ένα λεπτό" (καλά τώρα!) φώναξε ότι η Μπιγιονσέ (Beyonce) είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι θα έπρεπε εκείνη να κερδίσει.

Τόσο η καημένη η Τέιλορ όσο και η Νόουλες, δεν κατάλαβαν τι τις χτύπησε, ενώ η αντίδραση του κοινού ήταν σαφώς αρνητική, γιουχάροντας τον ράπερ για την παράλογη αυτή κίνησή του.

Από εκείνη τη στιγμή, ο Γουέστ εξαφανίστηκε από τα δρώμενα γιατί χρειάστηκε να ηρεμήσει και να σκεφτεί. Πήγε στη Ιαπωνία και την Ευρώπη για γυρίσει τελικά στη Χαβάη όπου τους τελευταίους έξι μήνες, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της ντε Τζενέρις, έγραφε διαρκώς μουσική. Πάλι καλά!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα