Ο Ντε Νίρο φοβάται τις ψηλές γυναίκες!

27.10.2010
Ποιος θα το πίστευε! Ο ατρόμητος ετοιμοπόλεμος Ρόμπερτ ντε Νίρο, που κάνει τους πάντες με μια κίνηση ή ένα του βλέμμα να τρέμουν σαν τα ψάρια φοβάται... το αδύναμο φύλο! Μου το αποκάλυψε προσωπικά ο Έντουαρτ Νόρτον, τον οποίο είχα την ευκαιρία να συναντήσω στο φεστιβάλ του Τορόντο.

Ποιος θα το πίστευε! Ο ατρόμητος ετοιμοπόλεμος Ρόμπερτ ντε Νίρο, που κάνει τους πάντες με μια κίνηση ή ένα του βλέμμα να τρέμουν σαν τα ψάρια φοβάται... το αδύναμο φύλο! Μου το αποκάλυψε προσωπικά ο Έντουαρτ Νόρτον, τον οποίο είχα την ευκαιρία να συναντήσω στο φεστιβάλ του Τορόντο. Στο πλευρό του ήταν η πανύψηλη και πανέμορφη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Δόλωμα γένους θηλυκού» Μίλα Γιόβοβιτς, η γυναίκα που μάλλον τρόμαξε και τους δύο για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

«Όλοι μας θεωρούσαμε ότι θα τρέμαμε μπροστά στον Ντε Νίρο. Εγώ τον γνώριζα από παλιότερα, αλλά αυτό δεν με έφερνε σε θέση ανάλογη για να αισθάνομαι ως ίσος προς ίσο. Όμως, όταν ήρθε η Μίλα στο γύρισμα, ο Ντε Νίρο έδειχνε να φοβάται. Μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι φοβάται τις ψηλές γυναίκες», είπε ο Έντουαρτ Νόρτον.

Η Γιόβοβιτς, από την άλλη, με τη σιγουριά της εκθαμβωτικής της εικόνας, σχολίασε: «Ο Ντε Νίρο είναι ένας ηθοποιός που υπερβαίνει το σενάριο. Ποτέ δεν μπορούσαμε να τον ακολουθήσουμε με τις συμβατικές καθοδηγήσεις. Αν θεωρούσε ότι η δράση του έπρεπε να είναι διαφορετική ή ο λόγος του αντίστοιχα, δεν το συζητούσε, έκανε αυτό που θεωρούσε πιο σημαντικό». Φυσικά, η Μίλα γνωρίζει τι σημαίνει δυναμισμός, αφού φέτος ερμηνεύει ένα ακόμα έντονο θηλυκό: «Στο τέταρτο μέρος του "Resident Evil" αισθάνομαι την απόλυτη άνεση. Γνωρίζω από την καλή και την ανάποδη την ηρωίδα μου, σε τέτοιο βαθμό που μπορώ ακόμα να αστειευτώ με τις λεπτές ισορροπίες της».

Ένα είναι βέβαιο: αν ο Ντε Νίρο έπαιζε δίπλα στη Μίλα Γιόβοβιτς στο τέταρτο μέρος του «Resident Evil», θα ήταν πάλι με την ουρά στα σκέλια, μιας και η τρισδιάστατη όψη της τη δείχνει ακόμα πιο ψηλή!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ ΛΙΖΑΡΔΟΣ