Hot γιορτές μόνο για singles

02.01.2008
Ποιος είπε ότι οι singles, οι εργένηδες δηλαδή, δεν μπορούν να γιορτάσουν επειδή τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή; Ρομαντικά ρεβεγιόν και τρελά ξενύχτια κάνουν τους περισσότερους δεσμευμένους να ζηλεύουν τους αδέσμευτους για τους οποίους καραδοκεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ποιος είπε ότι οι singles, οι εργένηδες δηλαδή, δεν μπορούν να γιορτάσουν επειδή τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή; Ρομαντικά ρεβεγιόν και τρελά ξενύχτια κάνουν τους περισσότερους δεσμευμένους να ζηλεύουν τους αδέσμευτους για τους οποίους καραδοκεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας!

Το ΛΟΙΠΟΝ ανακάλυψε ποιοι, πού και πώς θα φιλοξενήσουν τη «μοναξιά» σας, με μοδάτες προτάσεις που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας στα ύψη.

«Οneplusone» - Γραφείο γνωριμιών και συνοικεσίων
«Οpen Singles Party. Lets dance!» προτείνει το συγκεκριμένο γραφείο και εσείς μπορείτε να καλωσορίσετε τον καινούργιο χρόνο με πολύ κέφι σε ένα χορευτικό πάρτι μόνο για αδέσμευτους και με guest d.j. Μέσα στο ξεφάντωμα και μέσα από ένα διακριτικό ψυχογράφημα οι ειδικοί του γραφείου θα βρουν το ταίρι σας πάντα με τη σύμφωνη γνώμη σας και ίσως το υπόλοιπο της μεγάλης βραδιάς να το περάσετε τετ-α-τετ με το ιδανικό «άλλο μισό» σας. Προλαβαίνετε να τηλεφωνήσετε στο 210-8085338 για να κλείσετε ραντεβού για το ρεβεγιόν ή να γίνετε μέλος (Λεωφ. Κηφισίας 255).

«Η έκφραση» - Σχολή Χορού
Έχετε δει την ταινία «Χορεύετε;» με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και την Τζένιφερ Λόπεζ; Στο ballroom της συγκεκριμένης σχολής θα ζήσετε παρόμοιες στιγμές υπό το φως των κεριών και τους χορευτικούς ρυθμούς της ρούμπα, της σάμπα και του τσα τσα. Επιδοθείτε σε ένα παθιασμένο αργεντίνικο ταγκό με έναν άγνωστο καβαλιέρο (ή ντάμα), που μπορεί να γίνει γνωστός και έτσι να σας βρουν μαζί τα μεσάνυχτα του ρεβεγιόν. Τηλεφωνήστε και ας μην είστε μέλος στο 210-9530130 (Ακροπόλεως 14, Καλλιθέα).

«Εnzzo De Cuba»
Το σκηνικό είναι πιστό αντίγραφο μιας γειτονιάς της Αβάνας και οι λατινοαμερικάνικοι ρυθμοί παντρεύονται με mainstream ήχους. Όσοι singles προσέλθετε. Θα γίνει έντονο «παιχνίδι», μας πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού. Τις μεγάλες βραδιές θα δοθούν και δωρεάν μαθήματα λάτιν χορών (Αγ. Παρασκευής 70, Μπουρνάζι, τηλ.: 210-5782610-11).

«Galaxy Βar» στο «Ηilton»
Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, με την Αθήνα πιάτο στα πόδια σας, θα απολαύσετε απίθανα κοκτέιλ και «ό,τι άλλο ρομαντικό ήθελε προκύψει», μας πληροφόρησε ο μπάρμαν. Οργανωμένα ρεβεγιόν για μοναχικούς αλλά ακομπλεξάριστους πελάτες, που θα γίνουν όλοι μια παρέα τις άγιες εκείνες νύχτες. Ντυθείτε όμορφα και δοκιμάστε το.

Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας

Στην υπερπήδηση της μοναξιάς και το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.

Θα απολαύσετε τον εορταστικό μπουφέ και θα χαζέψετε τους καλύτερους Έλληνες ιππείς και τις αμαζόνες με χριστουγεννιάτικη αμφίεση, τηλ.: 22990-493502.

Ρεβεγιόν με αίγλη εν πλω
Προλαβαίνετε να κλείσετε καμπίνα για την Πρωτοχρονιά. Σπεύσατε. Κρουαζιέρες διαφορετικές, με τις Celebrity Cruises και Royal Caribbean International! Οργανωμένες ειδικά για singles κατά την εορταστική περίοδο. Σας ταξιδεύουν σε τόπους κοσμοπολίτικους ή μέρη εξωτικά και ίσως «ψαρέψετε» μεσοπέλαγα τον έρωτα της ζωής σας. Μαγικά ρεβεγιόν στην Καραϊβική, στον Παναμά, στο Μεξικό, στο Μαϊάμι, στη Μελβούρνη. Πληροφορίες θα σας δώσει ο κύριος Ματθαίος Βάλβης στο τηλέφωνο 210-7240160.

«Πάμε Γκάζι» την παραμονή Χριστουγέννων
Μεγάλο πάρτι και events στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή του Νίκου Μουρατίδη, του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου, του Σπύρου Παγιατάκη καθώς και 5 γνωστών d.js. Ανεβασμένοι σε ειδικά decks, θα «συνομιλούν» μουσικά μαζί σας και εσείς με το υπόλοιπο κοινό.