Οι πριγκίπισσες των ρεβεγιόν

31.12.2007
Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απαιτούν λάμψη και όλες οι γυναίκες περιμένουμε αυτές τις βραδιές για να φορέσουμε τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια που διαθέτουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Άλλωστε, στο γραφείο και στις καθημερινές κοινωνικές υποχρεώσεις δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με γυαλιστερά υφάσματα, παγιέτες, πούλιες και κρύσταλλα swarovski!

Από την ΑΡΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απαιτούν λάμψη και όλες οι γυναίκες περιμένουμε αυτές τις βραδιές για να φορέσουμε τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια που διαθέτουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Άλλωστε, στο γραφείο και στις καθημερινές κοινωνικές υποχρεώσεις δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με γυαλιστερά υφάσματα, παγιέτες, πούλιες και κρύσταλλα swarovski!

Πολλές κυρίες θα λάμψουν και φέτος κάτω από τους κρυστάλλινους πολυελαίους του «Gstaad Ρalace» στο Γκστάαντ, μπροστά στα αναμμένα τζάκια του «Βadrutt Ρalace» στο Σεν Μόριτς, στις ροτόντες με τα λευκά τραπεζομάντιλα στο «Εκάλη Club» και θα ανταλλάξουν το φιλί της αγάπης κάτω από γκι και ου στο «Βyblos» στην Κουρσεβέλ. Έτσι, θα αναδειχθούν και οι πριγκίπισσες των φετινών ρεβεγιόν. Επειδή την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις πολλές διάσημες και διάσημοι κάνουν ακόμη τις αγορές τους για τη σούπερ εμφάνιση του ρεβεγιόν, εμείς σας παρουσιάζουμε εκείνες που είχαν προνοήσει οι οποίες μοιράστηκαν μαζί μας τις φινετσάτες επιλογές τους.

Η Μαριάννα Λάτση έχει ψωνίσει δύο τουαλέτες. Όμως, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα φορέσει Dior ή Valentino για το οικογενειακό δείπνο των Χριστουγέννων στο σαλέ της οικογένειας στο Γκστάαντ, στο οποίο θα περάσει και φέτος τις γιορτές.

Η Λάουρα Ζερίτη θα φορέσει στο ρεβεγιόν Χριστουγέννων του «Εκάλη Club» ένα μακρύ κόκκινο της φωτιάς φόρεμα του γαλλικού οίκου Dior. Παρά το γεγονός ότι σπάνια επιλέγει αυτό το χρώμα, πιστεύει ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων ενδείκνυνται για ένα τόσο έντονο χρώμα, το οποίο άλλωστε έχει ταυτιστεί με τις γιορτές. Ιδιαίτερη σημασία δίνει στην τελική πινελιά της εμφάνισής της, στα κοσμήματα, που θα είναι Βvlgari.

Η Σήλια Κριθαριώτη, δημιουργός ή ίδια, έχει εμπνευστεί φυσικά το δικό της βραδινό φόρεμα, το οποίο θα φορέσει στο ρεβεγιόν πολλά μίλια μακριά από την Αθήνα, στη Νέα Υόρκη, όπου θα βρίσκεται με το σύζυγό της Νίκο Τσάκο.

Από τις ωραιότερες κυρίες της Αθήνας, μαμά και κόρη, η Σάντυ και η Ελμίνα Κοπελούζου, είναι οπαδοί της εκλεπτυσμένης υψηλής ραπτικής και έχουν επιλέξει δύο από τις ωραιότερες δημιουργίες του διεθνώς αναγνωρισμένου ελληνικού οίκου Λάσκαρη για να φορέσουν στα ρεβεγιόν στα οποία έχουν προσκληθεί στο Σεν Μόριτς και στην Αθήνα.

Chanel θα είναι η κομψή επιλογή της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο ρεβεγιόν της οικογένειας επίσης στο κοσμοπολίτικο Σεν Μόριτς.

Η Βάνα Μπάρμπα μπορεί στο θέατρο να φοράει σέξι μαύρα ρούχα των αγαπημένων της Dolce & Gabanna, αλλά στο ρεβεγιόν που θα κάνει με την ευκαιρία και της ονομαστικής της εορτής στο «48» της Ιλεάννας Τούντα την Πρωτοχρονιά θα φορέσει ένα super elegant βραδινό από μαύρη δαντέλα ενός άλλου Ιταλού μετρ, του Valentino.

Η Ρίτα Αττάλα στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Γκστάαντ θα φορέσει Miro. Η προχωρημένη γραμμή τους και τα πρωτότυπα υφάσματα που χρησιμοποιούν για τα βραδινά τους αναδεικνύουν τη μελαχρινή ομορφιά της Ελληνίδας jetsetter.

H Χριστίνα Βλαχούλη-Καρέλα, πρόεδρος του «Εκάλη Club», στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στο κλαμπ θα φορέσει ένα γκρι-ασημί φόρεμα του Christian Lacroix. Το σετ κοσμημάτων που θα φορέσει θα είναι αστραφτερό, με την υπογραφή του οίκου Van Cleef & Αrpels.

Βραδινή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη θα φορέσει και η Χρύσα Κανελλοπούλου σε παστέλ χρώμα. Τη λυγερή κορμοστασιά της Άντζελας Πλακόπιτα θα αναδείξει για το ρεβεγιόν επίσης μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η ξανθιά ομορφιά της Έλενας Μητσοπούλου-Ντάβλα θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο με το θαυμάσιο μακρύ κεντημένο βραδινό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη σε τιρκουάζ και κοραλλί χρώματα, αλλά και με κοσμήματα Fine Gems, τα οποία θα φορέσει στο ρεβεγιόν του ζεύγους Νίκου και Τιτίνας Πατέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς .

Η μεσογειακή με ανατολίτικες πινελιές ομορφιά της διοργανώτριας εκδηλώσεων Γκιούλ Λούβαρη θα τονιστεί διακριτικά με το Chanel βραδινό που έχει επιλέξει για τις γιορτές. Η κ. Λούβαρη, άλλωστε, σπάνια κάνει απιστίες στο γαλλικό οίκο και αυτό μόνο για τις σπορτίφ επιλογές της.Η βασίλισσα της γούνας Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπου θα βρίσκεται οικογενειακώς, θα φορέσει ένα μαύρο-ασημί φόρεμα της Αγγλίδας Stella McCartney. Και από πάνω, φυσικά, θα φορέσει μια γούνα από τσιντσιλά σε σχέδιο δικής της έμπνευσης.Η όμορφη νεαρή μητέρα Μαρίνα Βερνίκου στο χορευτικό ρεβεγιόν στο οποίο έχει προσκληθεί με το σύζυγό της Κύπριο επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη στο Αμπού Ντάμπι θα φορέσει ένα μακρύ φόρεμα σε άσπρο-μαύρο, δημιουργία της κόμισσας της ελληνικής υψηλής ραπτικής Λουκίας.Και δύο πρίγκιπες

Ο κοσμοπολίτης Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Νίκος Βαρβέρης στο ρεβεγιόν του στο εστιατόριο «Ιnterni» της συμπρωτεύουσας θα φορέσει για να υποδεχτεί τους λαμπερούς καλεσμένους του ένα tuxedo Costume Nationale (δηλαδή, ένα σακάκι φράκο με έθνικ στοιχεία) με τζιν από κάτω, για να παντρέψει το επίσημο με το σπορ και να νιώθει πιο άνετα και ο ίδιος.

Το εκκεντρικό παιδί της μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς, θα φορέσει, τι άλλο, δικά του LAK στο πάρτι-ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στo εξωτικό Σεν Μπαρτς, στο οποίο θα απολαύσει τα μπάνια του και την ηλιοθεραπεία, την οποία λατρεύει, γι αυτό και διατηρεί όλο το χρόνο το όμορφο σοκολατένιο χρώμα του.Όσο για την κομψότατη Τιτίνα Πατέρα, έχει επιλέξει τον οίκο της μοναδικής Coco Chanel για τη λαμπερή της εμφάνιση στο καθιερωμένο ρεβεγιόν που ετοιμάζει μαζί με το σύζυγό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα.Deux Hommes θα φορέσει τα φετινά Χριστούγεννα η Μαρία Καλάβρια-Φάις. Το πρώην μοντέλο έχει αδυναμία στο σχεδιαστικό δίδυμο και τους προτιμάει σε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις της.