Ο άγνωστος θείος της Αννίτας Πάνια!

04.12.2007
Λένε ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται» και «πολύ σωστά το λένε», μας απάντησε ο άγνωστος θείος της Αννίτας, που είναι 71 χρόνων, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στην περιοχή της Τερψιθέας

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Λένε ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται» και «πολύ σωστά το λένε», μας απάντησε ο άγνωστος θείος της Αννίτας, που είναι 71 χρόνων, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στην περιοχή της Τερψιθέας και δεν έχει καμία πίκρα για την ανιψιά του, που έχει χρόνια ολόκληρα να τη δει. Ίσα ίσα, είναι περήφανος για εκείνη, της στέλνει τις ευχές του και παίρνει θέση στη διαμάχη ανάμεσα σε Λαζόπουλο - Καρβέλα. Παρ όλα αυτά, εμείς διακρίνουμε ένα μικρό παράπονο στη φωνή του...

Τι σχέσεις έχετε σήμερα με την ανιψιά σας;

«Την αγαπάω πολύ. Είναι πολύ καλό παιδί και έχει σπάνια καρδιά. Ίσως είναι πολύ παρεξηγημένη από μερικούς».

Έχετε τακτική επικοινωνία με την Αννίτα;

«Όχι, είμαστε συγγενείς, αλλά, ξέρετε, κάνουμε τελείως διαφορετικές δουλειές. Εκείνη τρέχει όλη μέρα με τα τηλεοπτικά και τις άλλες δουλειές της και εγώ εδώ με την επιχείρησή μου Με τη μητέρα της και τον πατέρα της μιλάω, αλλά εκείνη δεν την έχω δει καθόλου τα τελευταία χρόνια».

Τι σας συνδέει με τον πατέρα της;

«Με τον πατέρα της, Ανδρέα, μας συνδέουν πάρα πολλά. Είναι ξάδελφός μου και κάτι παραπάνω από κολλητός φίλος. Έχουμε μεγαλώσει μαζί εξάλλου στο Μελιγαλά».

Τι έχετε να της ευχηθείτε τώρα που είναι έγκυος;

«Να είναι πολύ ευτυχισμένη και να γεννήσει ένα υγιέστατο παιδάκι».

Έχει έρθει η Αννίτα στο πρακτορείο σας; Δεν έχετε παράπονο που έχετε να τη δείτε τόσο καιρό;

«Όχι, ποτέ δεν έχει έρθει στο πρακτορείο. Να σας πω ειλικρινά, παράπονο υπάρχει, αλλά είναι παράπονο αγάπης, όχι πίκρας. Δεν μπορώ να την υποχρεώσω να έρθει. Σέβομαι ότι έχει πολλές δουλειές και έχει ελάχιστο χρόνο. Από μικρή, εξάλλου, ήταν ανεξάρτητο παιδί. Μιλάω με τους γονείς της, αυτό μετράει. Είναι πολύ καλή οικογένεια».

Στον πρόσφατο «πόλεμο» με ποιού το μέρος είστε;

«Φυσικά και με την ανιψιά μου. Αλλά και αυτά που λέει ο Λαζόπουλος τα ακούω βερεσέ. Μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Αλλά η ανιψιά μου είναι ανιψιά μου».

Βλέπετε τις εκπομπές του Λάκη;

«Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να βλέπει τον Λάκη. Εγώ πάντως δεν τον πάω. Δεν μ αρέσει. Γούστα είναι αυτά! Δεν λέω ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλώς ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει για να βγάλει το ψωμάκι του. Δεν επεμβαίνω γενικά σε ξένες υποθέσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ