«Όχι» στο γυμνό

05.12.2007
Η Βάνα Μπάρμπα και η Εβελίνα Παπούλια απάντησαν «όχι» στις γυμνές εμφανίσεις στην τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικές πηγές, οι δύο ηθοποιοί
Η Βάνα Μπάρμπα και η Εβελίνα Παπούλια απάντησαν «όχι» στις γυμνές εμφανίσεις στην τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικές πηγές, οι δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν στην τολμηρή σειρά «Αληθινοί έρωτες» του Alpha, «πετώντας» αμοιβές 15.000 και 10.000 ευρώ αντίστοιχα.

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στους υπεύθυνους της σειράς «Αληθινοί έρωτες» του Alpha οι αρνήσεις γνωστών ηθοποιών να πρωταγωνιστήσουν στις ιστορίες που παρουσιάζονται. Κι αυτό γιατί οι ιστορίες στα σενάρια που έχουν γράψει τηλεθεατές είναι αρκετά τολμηρές, με γυμνές ερωτικές σκηνές που κόβουν την ανάσα. Ακόμα και νεαρότερες ηθοποιοί, παρόλο που οι αμοιβές ανά επεισόδιο ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ, έχουν αρνηθεί να πρωταγωνιστήσουν, με αποτέλεσμα να μη βρίσκονται εύκολα οι κατάλληλες ηθοποιοί για να ανεβάσουν στα ύψη τις θεαματικότητες.

Οι δύο τελευταίες ηχηρές αρνήσεις, όπως συζητιόταν σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, ήταν αυτές της Βάνας Μπάρμπα και της Εβελίνας Παπούλια. Από την πρώτη στιγμή οι δύο πρωταγωνίστριες απάντησαν με ένα ηχηρότατο «όχι», παρά το δέλεαρ των υψηλών αμοιβών και το γεγονός ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια της σειράς έχει ο σκηνοθέτης Διαγόρας Χρονόπουλος.

Άλλωστε, η Βάνα Μπάρμπα και στο θέατρο, όπου πρωταγωνιστεί στο έργο «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης», αρνήθηκε να εμφανιστεί γυμνή και προτίμησε να φορέσει σέξι εσώρουχα, όπως απαιτεί ο ρόλος της σε κάποιες σκηνές δίπλα στον «πρωτάρη» Άνθιμο Ανανιάδη, λέγοντας ότι στην ηλικία της έχει το γνώθι σαυτόν.

Όμως, και η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει και παραμένει αμετακίνητη στην άποψή της ότι δεν θα κάνει γυμνή σκηνή στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα έχει πει χαρακτηριστικά: «Μου έχει προταθεί να παίξω γυμνή σκηνή στην τηλεόραση, αλλά δεν θα το κάνω. Δεν μου αρέσει. Το έκανα μόνο στον κινηματογράφο, στην ταινία Εφάπαξ του Νίκου Ζαπατίνα, γιατί ο κινηματογράφος έχει άλλη αισθητική», ενώ έχει τονίσει ότι ούτε γυμνή φωτογράφηση θα έκανε.

Αφού λοιπόν οι υπεύθυνοι της παραγωγής της σειράς «Αληθινοί έρωτες» προβληματίστηκαν αρκετά, τελικά λύση βρέθηκε. Η Κατερίνα Διδασκάλου πήρε το ρόλο που είχε προταθεί στη Βάνα Μπάρμπα αρχικά και υποδύθηκε τη σαραντάρα που αποπλάνησε το γιο της φίλης της στο επεισόδιο «Ένα φιλί για τον Αντώνη». Επίσης, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, και την Τζένη Μπότση, που μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στον «Γιούγκερμαν» είπε το «ναι» και στους «Αληθινούς έρωτες», σε μια τολμηρή ερωτική ιστορία, με συμπρωταγωνιστή τον Χρήστο Βασιλόπουλο. Χ.Α.