Το ipod, το Internet κι ένα κινητό... να φύγω

28.11.2007
Μας περιτριγυρίζει η τεχνολογία τον τελευταίο καιρό... Έχετε μπει στο facebook να δείτε ποιοι έχουν profile εκεί;

Μας περιτριγυρίζει η τεχνολογία τον τελευταίο καιρό... Έχετε μπει στο facebook να δείτε ποιοι έχουν profile εκεί; Το είδατε, θα μου πείτε, σε τόσα περιοδικά. Όσο για τα ipod, παντού... Για ρωτήστε τις ηλικιωμένες κυρίες πάνω στα ποδήλατα του Holmes Κάθε εβδομάδα ο εγγονός τους περνάει καινούργιο playlist!

«Όλα γύρω μας γυρίζουν για την ακρίβεια», την ακρίβεια της ετοιμολογίας, όχι της τιμής, γιατί με τα νέα πακέτα της Vodafone καταργήθηκε και αυτή!

Όλα γύρω μας γύρισαν στην εκδήλωση της Vodafone για την παρουσίαση των νέων υπηρεσιών Internet. Από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος φυσικά και τραγούδησε (αγαπάμε τον χορηγούλη), τους παρουσιαστές Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Μπέττυ Μαγγίρα σε ένα αστείρευτο σερί από ατάκες, τις hi-tech οθόνες, τα super gadgets και τα κινητά-βιντεοκινητά-internetοβιντεοκινητά και λοιπά φορητά αξεσουάρ, χαρακτηριζόμενα από συντομεύσεις ακαταλαβίστικες ακόμα και από τον Bill Gates! Το Ζάππειο μέγαρο ντύθηκε ψηφιακά και η Vodafone υποδέχτηκε σε ένα διήμερο all day event κάποια από τα σπουδαιότερα πρόσωπα των Αθηνών. Επιχειρηματίες, ΜΜΕ, αθλητές και, φυσικά, showbiz εκπροσωπήθηκαν από την elite τους και πραγματικά έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εκπληκτική εκδήλωση.