"Είμαι άτακτη και αρέσω"!

26.11.2007
Τα καλά κορίτσια πάνε στο κατηχητικό, τα κακά στο Χόλιγουντ! Εκεί όπου μπορούν να σπαταλήσουν τα χρήματά τους (όχι απαραίτητα δικά τους πάντα), να διασκεδάσουν, αλλά και να μπλέξουν σε περιπέτειες.

ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΖΑΜΠΑΡΑ


Τα καλά κορίτσια πάνε στο κατηχητικό, τα κακά στο Χόλιγουντ! Εκεί όπου μπορούν να σπαταλήσουν τα χρήματά τους (όχι απαραίτητα δικά τους πάντα), να διασκεδάσουν, αλλά και να μπλέξουν σε περιπέτειες. Διότι η ομορφιά τους, η διασημότητα και το γεμάτο πορτοφόλι δεν συνεπάγονται κιόλας ότι οι μπελάδες θα μείνουν μακριά. Το αντίθετο μάλιστα, όπως αποδεικνύεται από τη ζωή των Λίντσεϊ Λόχαν, Πάρις Χίλτον και Νικόλ Ρίτσι, οι οποίες έχουν κερδίσει με το σπαθί τους το χαρακτηρισμό ως «τα πιο κακά κορίτσια» στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Η τριπλέτα αυτή, βέβαια, μπορεί να κατέχει τα πρωτεία, αισθάνεται όμως την απειλή από τρεις ακόμη κοπέλες, που διαθέτουν ανάλογα προσόντα ομορφιά, «δυνατό» όνομα και χρήμα, αλλά που μπλέκονται συχνά και σε μπελάδες!

Η Μίσα Μπάρτον ή, όπως την έχουν αποκαλέσει, «το κορίτσι των διαφημίσεων», καθώς η ομορφιά της αποτελεί πρότυπο για πολλές νεότερές της, έχει πάρει τον κακό δρόμο. Η πρόσκλησή της και η συμμετοχή της στα κάθε λογής πάρτι που γίνονται θεωρείται δεδομένη και συνήθως κάθε της κίνηση σε αυτά κοσμεί τα πρωτοσέλιδα των κοσμικών στηλών. Αυτή είναι η φωτεινή της πλευρά. Υπάρχει, όμως, και η σκοτεινή της, που αναφέρει ότι πολύ συχνά δοκιμάζει διάφορες μείξεις αλκοολούχων ποτών, καθώς ήδη βρίσκεται στα πρώτα στάδια του αλκοολισμού. Μάλιστα, έχει εισαχθεί στο παρελθόν σε νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης, κάτι που έκανε τους δικούς της ανθρώπους να τη συμβουλεύουν να αλλάξει παρέες! Προς το παρόν η Μπάρτον βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολόγηση των κακών κοριτσιών του Χόλιγουντ, με 1 στα 5, αλλά εάν δεν αλλάξει παρέες, τότε δεν θα αργήσει να ανέβει ψηλότερα.

Σε λίγο χειρότερη μοίρα βρίσκεται η Ράμερ Γουίλις. Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, παρότι δεν έχει πατήσει καλά καλά τα 20, έχει δώσει τα πρώτα διαπιστευτήρια της έκλυτης ζωής που ονειρεύεται να ζήσει. Εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο για να δοκιμάσει την τύχη της στην ηθοποιία, όμως τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται νωρίς. Τον περασμένο Ιούλιο ήταν μεταξύ των ατόμων που συνέλαβε η αστυνομία, όταν έκανε έφοδο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μέριλαντ, κατηγορώντας τους για χρήση ναρκωτικών. Η κόρη του Μπρους Γουίλις μπορεί να γλίτωσε από τις κατηγορίες τότε, όχι όμως και λίγο καιρό αργότερα, όταν βρέθηκε και πάλι με κακές παρέες. Το 2 στα 5 με το οποίο βαθμολογείται στη λίστα των κακών κοριτσιών ανησυχεί τους γονείς της, που πάντως δεν κάνουν και πολλά για να τη βάλουν στον ίσιο δρόμο.

Κι όμως, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν κατέχει τον τίτλο της «βασίλισσας» των κακών κοριτσιών του Χόλιγουντ. Τα μπλεξίματά της, βέβαια, είναι αρκετά και σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει κι από ένα στο προσκήνιο.

Η Σπίαρς υπόσχεται συνεχώς ότι θα αλλάξει για χάρη των παιδιών της, αλλά ο φάκελός της στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες όλο και φουσκώνει. Το πέρασμά της από τη φυλακή έστω και για ένα μόλις 24ωρο δεν τη συνέτισε και τόσο, αφού συνεχίζει τα ξενύχτια και την άσωτη ζωή, αλλά και την υπερβολική χρήση αλκοόλ, ενίοτε και ναρκωτικών. Αυτά, βέβαια, έχουν σαν συνέπεια να έχει χάσει την κηδεμονία των παιδιών της και πλέον προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά μάλλον είναι ήδη αργά.

Η βαθμολογία που της δίνουν είναι 3 στα 5.

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Νικόλ Ρίτσι. Το Φεβρουάριο του 2003 συνελήφθη να έχει στην κατοχή της ηρωίνη. Αυτή ήταν απλά η αρχή, αφού ακολούθησαν και άλλες παραβάσεις από τη Ρίτσι, που δεν έδειχνε να συνετίζεται παρά τις ποινές που της επιβάλλονταν. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είχαν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς της και λίγο έλειψε να σκοτωθεί, όταν το Δεκέμβριο του 2006 κι ενώ οδηγούσε πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Τα μπλεξίματά της, όμως, δεν είναι μόνο αυτά, αφού συνέχισε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών κι έτσι πρόσφατα παραλίγο να σκοτώσει έναν φωτογράφο. Το νεότερο είναι ότι μόλις φέρει στον κόσμο το παιδί που περιμένει, θα οδηγηθεί αμέσως στη φυλακή για να εκτίσει και το υπόλοιπο της μικρής είναι η αλήθεια ποινής που της έχει επιβληθεί για όλα αυτά τα αδικήματα. Στη βαθμολογία των κακών κοριτσιών του Χόλιγουντ η Ρίτσι παίρνει 4 στα 5, όσο και η Πάρις Χίλτον!

Η Πάρις Χίλτον λοιπόν είναι το άλλο «προβληματικό» κορίτσι, που έζησε και αυτή μερικές μέρες στη φυλακή. Η διάσημη κληρονόμος έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές μπλεγμένη στα γρανάζια της αμερικανικής δικαιοσύνης και όχι άδικα. Η οδήγηση δίχως δίπλωμα είναι η πιο απλή παράβαση που κάνει κατά καιρούς η Χίλτον, που έχει συλληφθεί επίσης να οδηγεί και υπό την επήρεια αλκοόλ, ξεπερνώντας ακόμη και το όριο ταχύτητας. Και μπορεί οι «καμπάνες» να ηχούσαν στ αφτιά της, όμως εκείνη συνέχιζε να διασκεδάζει αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να βρεθεί φυλακισμένη. Κάτι που τελικά δεν απέφυγε, αφού καταδικάστηκε σε 45 μέρες φυλάκιση. Έτυχε, πάντως, ευνοϊκής μεταχείρισης, καθώς αποφυλακίστηκε έπειτα από περίπου τέσσερις μέρες, αλλά ο ντόρος γύρω από το όνομά της και τον τρόπο που βγήκε είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Στην κορυφή της λίστας των πιο κακών κοριτσιών του Χόλιγουντ βρίσκεται η Λίντσεϊ Λόχαν. Η 21 ετών τραγουδίστρια έχει κάνει πράματα και θάματα και δίκαια βαθμολογείται με το απόλυτο 5 στα 5! Από πού να αρχίσει κανείς για τα κατορθώματά της. Εισαγωγή στο νοσοκομείο για μέθη, επιτήρηση για επικίνδυνη οδήγηση, κατηγορίες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Όλα αυτά, όπως ήταν φυσικό, έφεραν και τις σχετικές «καμπάνες» από τις αρχές, που όμως δεν φαίνεται να αλλάζουν τη νοοτροπία της Λόχαν. Η ποινή φυλάκισης, οι δέκα ημέρες κοινωνικής εργασίας και οι 18 μήνες σε πρόγραμμα απεξάρτησης δεν έχουν «ιδρώσει το αφτί» της Λόχαν, που δηλώνει ότι είναι ξεκάθαρο πως η ζωή της έχει οδηγηθεί στον γκρεμό, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει βήματα πίσω.