"Όλα, θέλω να τα αλλάξω όλα"!

29.11.2007
Προβληματισμός επικρατεί στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» αλλά και στο μυαλό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σύντομα μάλιστα ετοιμάζονται να γίνουν αλλαγές με στόχο την πρωτιά στην τηλεθέαση, ενώ δεν αποκλείεται στο πλευρό του Γρηγόρη να βλέπουμε μόνιμα τη μαμά του.

Προβληματισμός επικρατεί στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» αλλά και στο μυαλό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σύντομα μάλιστα ετοιμάζονται να γίνουν αλλαγές με στόχο την πρωτιά στην τηλεθέαση, ενώ δεν αποκλείεται στο πλευρό του Γρηγόρη να βλέπουμε μόνιμα τη μαμά του.

Σαν να έχει περάσει ανεπιστρεπτί ο καιρός που το πρωινό του μεγάλου καναλιού έμενε ακλόνητο στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης. Πλέον τα δεδομένα φαίνεται να άλλαξαν άρδην, αφού η εκπομπή του Γρηγόρη φλερτάρει άλλοτε με τη δεύτερη και άλλοτε με την τρίτη θέση, παραμένοντας κολλημένη στο 17-18%. Αυτό το γεγονός έχει προβληματίσει πολύ τον αγαπημένο παρουσιαστή, που σκέφτεται το τι πρέπει να κάνει προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με το γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο η εντολή που δόθηκε ήταν ξεκάθαρη: «Ξανακερδίστε άμεσα το χαμένο έδαφος και το δυναμικό κοινό από 14 έως 44». Φήμες, λοιπόν, θέλουν να αλλάζουν αρκετά πρόσωπα από την αρχική ομάδα, κάποιες από τις ενότητες της εκπομπής και τα παιχνίδια με τους τηλεθεατές, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να φύγουν από το πλευρό του και κάποιοι από τους συμπαρουσιαστές του!

Όπως μας είπαν μάλιστα άνθρωποι και συνεργάτες του «Όμορφου κόσμου», ο Γρηγόρης τον τελευταίο καιρό δουλεύει εξαντλητικά ωράρια, αφού έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να ξανακερδίσει την πρωτιά. Φυσικά, η πολλή δουλειά απέδωσε και κάτι θετικό για τον ίδιο, καθώς κατάφερε να χάσει εφτά κιλά. Ίσως, μάλιστα, η απώλεια βάρους να είναι το μόνο θετικό που του συμβαίνει τελευταία.

Μάνα, μανούλα, μαμά...
Μπορεί λοιπόν οι αλλαγές να είναι προ των πυλών στον «Όμορφο κόσμο», ωστόσο υπάρχει ένα πρόσωπο μοναδικό για τον Γρηγόρη, που όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί δίπλα του και στα τηλεοπτικά πλατό. Ο λόγος για τη μητέρα του, την κυρία Κική, την οποία «επιστράτευσε» πριν από λίγες εβδομάδες για να ανεβάσει τη θεαματικότητα. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι το «οικογενειακό στυλ» πουλάει στις νοικοκυρές, που αποτελούν μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού του κοινού. Η τηλεθέαση πράγματι ανέβηκε την ημέρα που φιλοξενούσε τη μαμά του στο πλατό και αυτό έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα στον Γρηγόρη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, σκέφτεται πολύ σοβαρά να φέρει τη μητέρα του στο πλευρό του μόνιμα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την εκπομπή. Αυτό άλλωστε έκανε και η Μαριέττα Χρουσαλά κάποια στιγμή στο «Η Ελλάδα παίζει» και απογείωσε την τηλεθέαση. «Μαμά, σε χρειάζομαι», φέρεται να της είπε τηλεφωνικά ο Γρηγόρης κι εκείνη, όπως κάθε μητέρα που λατρεύει το παιδί της, έσπευσε να τον συνδράμει. Η κυρία Κική κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει τους πάντες με την αρχοντιά, τον αυθορμητισμό, το χαμόγελό και το στυλ της. Αν και λίγο αυστηρή, όπως κάθε μητέρα, προς το γιο της, ταυτίστηκε με το κοινό και ο Γρηγόρης κατάφερε να «τσιμπήσει» νούμερα, χωρίς όμως να κερδίσει την πολυπόθητη πρωτιά. Κατάλαβε, όμως, ότι η μαμά του «πουλάει» και από εκείνη τη μέρα, όπως ακούγεται, του έχει καρφωθεί η σκέψη να δώσει τηλεοπτικό βήμα στον πιο αγαπημένο άνθρωπο της ζωής του.

Άλλωστε, όπως λένε κάποιοι που γνωρίζουν τη λατρεία που έχουν μεταξύ τους, η κυρία Κική θέλει πολύ να είναι κοντά στο παιδί της, ενώ διακαής της πόθος είναι να τον παντρέψει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν η κυρία Κική μείνει για λίγο στην Αθήνα, θα βρει την καλύτερη νύφη στον Γρηγόρη, καθώς θέλει να τον δει και πάλι ευτυχισμένο, στο πλευρό μιας γυναίκας που να τον αγαπάει πολύ και να θέλει να κάνει παιδάκια, καθώς ο γιος της ονειρεύεται να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.