Η Heaven τη στέλνει στον «Πρωινό καφέ»;

29.11.2007
Η Καλομοίρα, το κορίτσι-θαύμα, μετά τον περσινό πανικό δημοσιότητας, με τις εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί, τη δισκογραφία και την παρουσία της στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξαφανίστηκε

Aπό τον Δημήτρη Μαυρίδη


Η Καλομοίρα, το κορίτσι-θαύμα, μετά τον περσινό πανικό δημοσιότητας, με τις εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί, τη δισκογραφία και την παρουσία της στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξαφανίστηκε, για να κάνει δυναμική επανεμφάνιση και ντεμπούτο στην πρωινή ζώνη. Είναι, όπως λέγεται, το καινούργιο σωσίβιο της Ελεονώρας Μελέτη και, όπως όλα δείχνουν, η καθημερινή συμμετοχή της στον «Πρωινό καφέ», που πάει από το κακό στο χειρότερο, είναι δεδομένη.

Μια συνάντηση με στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου που είχε η ίδια η Καλομοίρα την περασμένη Παρασκευή ενισχύει το σενάριο που τη θέλει να αλλάζει ρότα και να μπαίνει πιο δυναμικά στο χώρο της τηλεόρασης. Όπως μαθαίνουμε, η Καλομοίρα δεν το αποκλείει να τη δούμε με δική της εκπομπή από τη νέα χρονιά, αλλά μέχρι τότε της ζητήθηκε, αν μπορεί, να συνδράμει με την παρουσία της αφού πολλοί γνωρίζουν τι απήχηση έχει στα μηχανάκια της AGB ακόμη και στον «Πρωινό καφέ», που δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του από άποψη τηλεθέασης. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα πει το «ναι» το γλυκό Καλομοιράκι, η οποία άλλωστε και στο παρελθόν πήρε το ρίσκο και «βοήθησε» την κουρασμένη «Λάμψη» να απογειωθεί στους πίνακες τηλεθέασης.

Τι θα απογίνει, όμως, με τις υποχρεώσεις της στο τραγούδι; Μια φήμη που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία υποστηρίζει ότι η Heaven δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό της για νέα δισκογραφική δουλειά. Αιτία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λέγεται ότι είναι οι πολύ μέτριες αποδόσεις-πωλήσεις της τελευταίας της δουλειάς με επανεκτελέσεις γνωστών κινηματογραφικών επιτυχιών, αλλά και η δυσφορία των υψηλότατων κλιμακίων της εταιρείας για τις περιόδους που η ίδια δεν ενημέρωνε ότι θα λείψει. Και φυσικά, η πρόσφατη δεν ήταν η μοναδική φορά που η Καλομοίρα έλειπε από την Ελλάδα και η εταιρεία της δεν γνώριζε καν που βρισκόταν.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα, ωστόσο, είχε μια καλή δικαιολογία για την απουσία της, που φρόντισε να τη γνωστοποιήσει on camera στα κανάλια.

«Είμαι καλά. Έφυγα για τη Νέα Υόρκη επειδή έχασα ξαφνικά τον αγαπημένο μου θείο. Είναι τραγική απώλεια για μένα, γιατί ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε σε μένα», δήλωσε συγκινημένο το αγαπημένο κορίτσι της showbiz, με καλύτερη αυτήν τη φορά προφορά. Αυτός ήταν λοιπόν ο λόγος που θέλησε να εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες από την Ελλάδα.