Η Βίκυ βαφτίζει το μωρό της

17.10.2007
Το τέταρτο παιδάκι της περιμένει η αγαπημένη σχεδιάστρια της ελληνικής showbiz Σήλια Κριθαριώτη. Και φαίνεται ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Το τέταρτο παιδάκι της περιμένει η αγαπημένη σχεδιάστρια της ελληνικής showbiz Σήλια Κριθαριώτη. Και φαίνεται ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αφού μάθαμε ότι η Σήλια επιθυμεί για νονά τη μελλοντική νύφη της Βίκυ Καγιά!

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη σούπερ σέξι Βίκυ να λέει το «ναι» και να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη. Σε λίγες μέρες οι δυο τους θα γιορτάσουν την επέτειο ενός χρόνου και δεν θα μπορούσαν πάρα να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Άλλωστε, η Βίκυ από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Νίκο (σ.σ.: σε ένα ντεφιλέ μόδας όπου την είχε πάρει για να πρωταγωνιστήσει η αδελφή του Σήλια) ένιωσε όμορφα και άνετα μαζί του. Με τη Σήλια γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού η διάσημη σχεδιάστρια υπήρξε από τις πρώτες που αναγνώρισαν στη Βίκυ το αστέρι που θα έφτανε πολύ ψηλά. Όπως σήμερα, που ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στο θεατρικό σανίδι και σε μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές, το «Δύο τρελοί τρελοί παραγωγοί».

Τα βαφτίσια του νέου μέλους της οικογένειας Τσάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν μάλλον στο κτήμα της Μαρίας Τσάκου στη Χίο, όπου και πήρε το χρίσμα του Αγίου Πνεύματος ο πρωτότοκός της Παναγιώτης, με 568 υψηλούς καλεσμένους. Όπως είναι φυσικό, τόσο η Βίκυ όσο και ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.