Πέρασαν αλλά δεν... άγγιξαν!

24.09.2007
Είναι μερικά ζευγάρια που δεν προλαβαίνεις να τα δεις μαζί και να εμπεδώσεις τον έρωτά τους και ρίχνουν τους τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Είναι μερικά ζευγάρια που δεν προλαβαίνεις να τα δεις μαζί και να εμπεδώσεις τον έρωτά τους και ρίχνουν τους τίτλους τέλους στη σχέση τους. Κάποια άλλα, πάλι, για λόγους παραπληροφόρησης ή σύμπτωσης χρίζονται ερωτευμένα χωρίς να τρέχει κάτι. Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν κι εκείνες οι περιπτώσεις που για λόγους δημοσιότητας «παντρεύονται» τα απίθανα και έρχονται κοντά τα αταίριαστα. Ας δούμε μερικά από τα πιο πρόσφατα και ας ρίξουμε φως σε κάθε περίπτωση χωριστά.

Αποστολία Ζώη Γιάννης Τσιμιτσέλης - Άρης Σερβετάλης
Έκανε ένα ντουέτο με το σημερινό ναύτη Γιάννη Τσιμιτσέλη και της φόρτωσαν από το πουθενά ένα φλογερό δεσμό μαζί του. Επιχείρησε πέρυσι να κάνει έναν guest ρόλο στους «Singles» και αμέσως αντίκρισε τα πρωτοσέλιδα που την ήθελαν ζευγάρι με το συμπρωταγωνιστή της Άρη Σερβετάλη. Όποτε η Αποστολία ασχολήθηκε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο με την υποκριτική, δεν της βγήκε και σε τόσο καλό αν κρίνουμε από τα ειδύλλια που της καταμαρτύρησαν και που έμειναν μόνο στα όνειρα. Για την ιστορία, να πούμε ότι ο Άρης Σερβετάλης πέρασε ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής του μαζί με την αγαπημένη του Βίκυ Παπαδοπούλου στη Σαντορίνη. Προφανώς γι αυτό το ταξίδι δεν θα γνώριζε τίποτα η σέξι Αποστολία.

Μαρία-Λουίζα Βούρου Χρίστος Βασιλόπουλος
Κι εκεί που πολλοί έλεγαν ότι ο έρωτας αυτός έχει μέλλον, οι δυο τους το διέψευσαν με τον πρόσφατο χωρισμό τους. Μάλλον ήταν μια αγάπη του καλοκαιριού, αφού από κοινού αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο δεσμό τους. Έπειτα από μικροεντάσεις και καβγάδες διαπίστωσαν πως δεν ταιριάζουν και ότι η σχέση τους βρίσκεται σε αδιέξοδο. Κι ενώ δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τη ρήξη μεταξύ τους, νέο φλερτ ψιθυρίζεται ότι έχει η «Μαριλού», με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Νταϊάνα Ιγροπούλου Σαρμπέλ
«Ούτε δεσμό έχω με τον Σαρμπέλ ούτε αρραβωνιαζόμαστε όπως όλοι λένε», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό μας η ίδια η εστεμμένη των φετινών καλλιστείων κι έτσι αποστόμωσε με τον καλύτερο τρόπο τις κακές γλώσσες. Εδώ και ένα μήνα κάποιοι είχαν κυκλοφορήσει τη φήμη ότι οι δυο τους αποτελούν το νέο «καυτό» ζευγάρι της πόλης και αφορμή γι αυτά τα λόγια του αέρα στάθηκε μια κοινή τους έξοδο σε μια μεγάλη εκδήλωση σε club της παραλιακής. Ως σενάριο δεν φάνηκε και τόσο πιστευτό, αφού ο περσινός εκπρόσωπός μας στη Εurovision έχει δείξει πολλές φορές την προτίμησή του σε μελαχρινές αιθέριες υπάρξεις. Καλά, δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

Χριστίνα Παππά Νίκος Αναδιώτης
Η Χριστίνα Παππά μετά το χωρισμό της (;) από τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα περνάει και μόνη της καλά, όπως λέει και το άσμα της Πέγκυς Ζήνα. Η ίδια τον τελευταίο καιρό δεν νιώθει καμία ανάγκη να καλύψει το κενό που άφησε ο πρώην αγαπημένος της και ουδέποτε σκέφτηκε να επανασυνδεθεί με τον Νίκο Αναδιώτη, με τον οποίο φλέρταρε για ένα φεγγάρι. Οι δυο τους μιλάνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο τηλέφωνο και αυτό είναι όλο.

Κέλλυ Κελεκίδου Νίκος Κουρκούλης
Από τότε που αποφάσισαν να ντυθούν γαμπρός και νύφη για χάρη της αφίσας του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανίζονταν μαζί ξεκίνησε το σούσουρο για το αν είναι μαζί, γιατί τσακώθηκαν, αν θα παντρευτούν και τα τοιαύτα. Ο Νίκος και η Κέλλυ υπήρξαν μόνο συνεργάτες και από το παρελθόν έχουν κρατήσει μόνο όμορφες αναμνήσεις. Σήμερα έχουν κρατήσει μια τυπική επαφή, αφού και οι δύο αναμένεται να ηγηθούν δύο εκ των μεγαλύτερων και πιο αναμενόμενων σχημάτων της νυχτερινής Αθήνας της ερχόμενης σεζόν. Στο γάμο της Έλλης Κοκκίνου, πάντως, είπαν ένα «γεια», αν έχετε την περιέργεια να μάθετε πόσο καλές είναι οι σχέσεις τους.

Ελεονώρα Μελέτη - Νίνο - Δάσκαλος σκι
Μπορεί στα τέλη Ιουλίου να πέρασαν ινκόγκνιτο ένα τριήμερο στη γενέτειρα του Νίνο και να διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο «Ρaradiso», η Ελεονώρα όμως παραμένει φίλη μαζί του. Μακριά δηλαδή από έρωτες και πάθη. Όπως άλλωστε συνέβη και όταν η παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» θέλησε να ξεκινήσει μαθήματα θαλάσσιου σκι στη Βουλιαγμένη. Τι ήθελε να διαλέξει για δάσκαλό της ένα ωραίο, νεαρό και γυμνασμένο παλικάρι; Τι άκουσε δεν λέγεται... Πάντως, η ίδια σήμερα ξεκαθαρίζει: «Εξακολουθώ να είμαι μόνη».

Θάλεια Ματίκα - Γιώργος Κιμούλης
Αφορμή γι αυτό το κατά φαντασίαν ειδύλλιο στάθηκε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 28 Ιουλίου, όταν ο ηθοποιός έβλεπε τη «Λυσιστράτη» του ΚΘΒΕ στην Επίδαυρο με τη Θάλεια Ματίκα. Πού να φανταζόντουσαν, όμως, οι καλοθελητές ότι λίγα μόνο διαζώματα πιο πάνω θα καθόταν η πραγματική αγαπημένη του Γιώργου Κιμούλη; Πράγματι, περπάτησαν μαζί μέχρι την είσοδο του ιστορικού θεάτρου και στη συνέχεια χωρίστηκαν, ώστε να μη δώσουν τροφή για σχόλια. Ο πολύ καλός ηθοποιός, λοιπόν, είναι εδώ και τρεις μήνες ερωτευμένος με την ενδυματολόγο του Ιωάννα Τιμοθεώδου, με την οποία όταν η φιλία τους εξελίχθηκε σε έρωτα προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εβελίνα Παπαντωνίου - Αντώνης Καλογρίδης
Η Εβελίνα και ο Αντώνης γνωρίζονται από παλιά, πολύ πριν προκύψει το πολυσυζητημένο ειδύλλιό τους. Όλα φάνηκαν να ξεκινούν λίγο πριν από το Πάσχα (Μάρτιο), όταν οι δυο τους άρχισαν να κάνουν πιο στενή παρέα, και έκτοτε έγιναν αχώριστοι. Πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε Μύκονο και Σαντορίνη και τέσσερις μέρες μόνο μετά την κοινή φωτογράφηση και συνέντευξή τους, όπου δήλωναν πόσο ερωτευμένοι είναι, είδαμε την Εβελίνα σε πρωτοσέλιδο να φιλιέται και να ερωτοτροπεί στην πιο κοσμική παραλία της Μυκόνου με τον άλλοτε αγαπημένο της Σταύρο Μαντόπουλο. Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο που διατηρούσαν αρκετό καιρό σχέση εμφανίστηκαν στις ξαπλώστρες της παραλίας της Ψαρρούς να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ... Αλήθεια, ο Αντώνης τι λέει για όλα αυτά;

Τζούλια Αλεξανδράτου - Ηλίας Ψινάκης
Μπορεί όλο τον περασμένο χειμώνα η περσινή αναπληρωματική Σταρ Ελλάς να φωτογραφιζόταν αγκαλιά φορώντας το σακάκι του και καλά αγαπημένου της και μάνατζέρ της Ηλία Ψινάκη, όλο αυτό όμως αποδείχθηκε ένα καλοστημένο σενάριο προώθησης λίγο πριν από το καλοκαίρι. Τότε ήταν η Τζούλια που βαρύγδουπα μας εξηγούσε σε συνεντεύξεις της γιατί «σούταρε» τον Ηλία. Λίγο αργότερα έφευγε για τη Μύκονο για να συναντήσει τον μέχρι και σήμερα έρωτα της ζωής της, τον 28άχρονο Αρμένιο Μισέλ, με τον οποίο πέρασε όλο το καλοκαίρι της... Αυτός λέτε να ήταν και ο λόγος που ο Ηλίας προτίμησε για τις διακοπές του όλα τα υπόλοιπα νησιά εκτός από το συγκεκριμένο;

Κατερίνα Παπουτσάκη Κώστας Καραφώτης
Η γλυκιά Κατερίνα είχε δηλώσει παλιότερα ότι κάνει σχέσεις μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη και φαίνεται ότι αυτή την ανάγκη ικανοποίησε για ένα δυο μήνες στο πρόσωπο του «πρώην» της Μάρως Λύτρα, Κώστα Καραφώτη. Το ειδύλλιό τους δεν έμελλε να κρατήσει, όμως, αφού σύντομα οι καβγάδες και οι σκηνές ζηλοτυπίας εκνεύρισαν την ηθοποιό, που, σύμφωνα με τις φήμες, του ζήτησε να χωρίσουν επειδή την ζήλευε. Το σκηνικό που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται ότι ήταν τα σφηνάκια που την κέρασε άγνωστος θαυμαστής της ενώ βρισκόταν σε παραλιακό club παρέα με τον πρώην παίκτη του «Fame Story». Πάντως, η Μάρω γνωρίζουμε ότι είναι μια χαρά με τον αγαπημένο της Αμανατίδη.

Ναταλία Γερμανού Γιάννης Αϊβάζης Άνθιμος Ανανιάδης Νίκος Οικονομόπουλος
Ούτε λίγα εικοσιτετράωρα δεν άφησαν τη Ναταλία Γερμανού να χαρεί την εργένικη ζωή μετά το «βελούδινο» χωρισμό της με το νεότερό της Θάνο Τζάνη. Αμέσως φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν το πρώην μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dream Show» να γλυκοκοιτάζει και να ερωτοτροπεί με ένα άλλο ταλέντο του ίδιου show, τον ανερχόμενο λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. Αφού αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν παρά ένα κακόγουστο αστείο κάποιων, αμέσως της φόρτωσαν τον «Αλέξη» της «Μαρίας της άσχημης», τον Άνθιμο Ανανιάδη, εξαιτίας ενός φιλικού δείπνου που είχαν στο «La Ρeche». Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει το θυμό της γλυκιάς δημοσιογράφου, η οποία το διέψευσε κατηγορηματικά: «Δεν έχω ούτε τον αριθμό του κινητού του Άνθιμου. Είμαστε απλώς γνωστοί». Τρίτο χτύπημα από έτερο ζεν πρεμιέ, τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος επίσης παραμένει φίλος της. Να σημειώσουμε, πάντως, ότι συνέχεια της «χρεώνουν» ειδύλλια με επώνυμους πολλά χρόνια νεότερούς της, αφού και η ίδια με τις επιλογές της έχει αποδείξει ότι συμφωνεί με το ρητό «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά».