Μαζί για την ομογένεια

24.09.2007
Πολιτεία για πολιτεία των ΗΠΑ δεν θα αφήσει ο Λευτέρης Πανταζής, που μαζί με την Έφη Θώδη θα φτάσουν ακόμη και στον Καναδά και στην Αυστραλία.

Από τον Βασίλη Λουκα


Πολιτεία για πολιτεία των ΗΠΑ δεν θα αφήσει ο Λευτέρης Πανταζής, που μαζί με την Έφη Θώδη θα φτάσουν ακόμη και στον Καναδά και στην Αυστραλία. Αν τον ψάχνετε λοιπόν, μη νομίζετε ότι άλλαξε χώρα. Απλώς έφυγε στο τέλος του καλοκαιριού για συναυλίες εκτός Ελλάδας και σκοπεύει να γυρίσει στα πάτρια εδάφη στα μέσα Οκτωβρίου.

Πολύ καυτό λοιπόν θα είναι το φετινό φθινόπωρο για το δημοφιλή καλλιτέχνη, που πέρασε το καλοκαίρι του εμφανιζόμενος με επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο στη Ρόδο και στη συνέχεια έφυγε κατευθείαν για την Αμερική. Ήθελε και σχεδίαζε να κάνει πράξη ένα παλιότερο όνειρό του, να πάει στις ΗΠΑ όχι για μια δυο παραστάσεις, αλλά για μια μεγάλη σειρά από εμφανίσεις, και έφτασε η στιγμή που το πραγματοποιεί.

Ο πανέξυπνος Πόντιος καλλιτέχνης τα οργάνωσε πολύ καλά όπως φαίνεται κι έτσι ξεκίνησε από το Λας Βέγκας και θα καταλήξει στην άλλη πλευρά της Γης, στην Αυστραλία.

Στη Μέκκα του τζόγου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, εμφανίστηκε μπροστά σε 5.000 θαυμαστές του έχοντας μαζί του και την Ελίσα, μια ανερχόμενη σταρ από την Αραβική χερσόνησο, που θεωρείται ως η πλέον ανερχόμενη δύναμη της περιοχής. Οι δυο τους έκλεψαν την παράσταση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη άνοιξη.

Αμέσως μετά ήρθε το αγαπημένο του πόστο, το «Caesars Ρalace», όπου πηγαίνει συχνά πυκνά, και θα ακολουθήσουν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε διάφορες πόλεις. Το Σικάγο, το Λος Άντζελες, η Βοστόνη και ορισμένα κεντρικά σημεία της Αυστραλίας είναι στη λίστα των επόμενων προορισμών του. Με περιεχόμενο που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στην ομογένεια, ο ΛΕΠΑ φέτος κάνει άλλη μια υπέρβαση έχοντας μαζί του την Έφη Θώδη.

«Έχω κάνει τη νύχτα μέρα, καθώς μετακινούμαι από πόλη σε πόλη σχεδόν καθημερινά», λέει ο δημοφιλής περφόρμερ, που, όπως εξομολογήθηκε, μαζεύει θετική ενέργεια και αύρα απο τις θερμές εκδηλώσεις των Ελλήνων του εξωτερικού. Όσο για τη συνύπαρξή του επί σκηνής με την Έφη Θώδη, έχει μόνο καλά λόγια να πει: «Η συνεργασία μας προέκυψε έπειτα από απαίτηση και της ομογένειας. Έμαθαν ότι πρόκειται να πάω σε ορισμένα σημεία και μου έριξαν την ιδέα να έχω μαζί μου και την Έφη, που απ ό,τι φαίνεται την εκτιμούν ιδιαίτερα στο εξωτερικό». Όσο για το χειμώνα, θα επιστρέψει στο κέντρο όπου εμφανιζόταν πέρυσι στην Ιερά Οδό.