ΗΟΤ SΡΟΤS

20.09.2007
Ούτε επικήδειους λόγους ούτε κλάματα, αλλά ανέκδοτα, τραγούδια, γέλια και καλή καρδιά! Αυτή είναι η επιθυμία του σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ όταν θα έρθει η ώρα να φύγει από τον κόσμο τούτο.

Επιμέλεια: Νίκος Ζαμπάρας

ΘΕΛΕΙ «ΑΝΤΙΟ» ΜΕ ΓΕΛΙΑ
Ούτε επικήδειους λόγους ούτε κλάματα, αλλά ανέκδοτα, τραγούδια, γέλια και καλή καρδιά! Αυτή είναι η επιθυμία του σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ όταν θα έρθει η ώρα να φύγει από τον κόσμο τούτο. Ο θρύλος των Μπιτλς φρόντισε να εκφράσει δημόσια τις επιθυμίες του, ώστε να μην κάνει κανείς του κεφαλιού του!

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ!
Η φίλη του πρίγκιπα Χάρι, η Τσέλσι, είναι αποφασισμένη να μυήσει τον καλό της στην έξαλλη ζωή. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν στο παλάτι βλέποντας τη νεαρή να πρωτοστατεί σε ξέφρενα πάρτι στο πανεπιστήμιο που σπουδάζει. Η 21 χρόνων κοπέλα, μάλιστα, πρόσφατα φωτογραφήθηκε να διασκεδάζει με τις φίλες της, οι οποίες της χούφτωναν το στήθος! Μια εικόνα όχι και τόσο πρωτόγνωρη, καθώς υπάρχουν και άλλες ανάλογες φωτογραφίες από εξόδους της στο Κέιπ Τάουν, απ όπου κατάγεται.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ
Το πήρε απόφαση η Σαρλότ Τσερτς και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ποπ τραγουδίστρια, που στις αρχές του επόμενου μήνα θα γεννήσει το πρώτο της παιδί, ψάχνει την ημερομηνία που θα μπορέσει να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Προς το παρόν, βέβαια, το μόνο που έχει βρει είναι τους κουμπάρους, αλλά ημερομηνία στην εκκλησία που θέλει να τελεστεί το μυστήριο δεν έχει βρει.

ΤΟΝ «ΕΦΑΓΕ» ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Τρελά ερωτευμένος είναι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, γεγονός που έχει εκνευρίσει τη μητέρα του! Κι αυτό διότι ο κανακάρης της στη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων του MTV είχε στραμμένο το βλέμμα του συνεχώς στη φίλη του και σε γενικές γραμμές δεν έδειξε ενδιαφέρον για εκείνη. Μάλιστα, εκείνο που κόντεψε να κάνει τη μητέρα του 26άχρονου τραγουδιστή έξαλλη ήταν τα πολλά πίτσι πίτσι του γιόκα της με την καλή του, αλλά και τα «καυτά» τετ α τετ τους στο εστιατόριο όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση. Ο Τίμπερλεϊκ ήταν «κολλημένος» στο αμόρε του, όπως σχολίασαν οι παριστάμενοι, αδιαφόρησε για την παρουσία των γονιών του και φρόντιζε την καλή του. Η γκρίνια, πάντως, της μαμάς του μάλλον έπιασε τόπο, καθώς την επόμενη μέρα ο τραγουδιστής «κρεβατώθηκε» με πρόβλημα στις φωνητικές χορδές και αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του σε κάποιες εκδηλώσεις, στις οποίες βέβαια θα πήγαινε παρέα με την αγαπημένη του!

ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
Παλιά μου τέχνη κόσκινο... Και η Μαντόνα, όσο κι αν προσπαθεί να περάσει ένα νέο προφίλ, αυτό της καλής μητέρας, δεν μπορεί να απαρνηθεί παλιές περίεργες συνήθειες. Κάτι που διαπίστωσαν πρόσφατα οι παπαράτσι, οι οποίοι τρέχουν ξοπίσω της ποντάροντας σε μια καλή πόζα. Την οποία, βέβαια, μπορεί να μην «έπιασαν» κατά την έξοδο της ποπ τραγουδίστριας από κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, η παρατηρητικότητά τους όμως τους έδωσε το λαβράκι που περίμεναν. Το διάφανο πλαστικό σακουλάκι που κρατούσε στα χέρια της η Μαντόνα καθώς έβγαινε από το ξενοδοχείο και ακολουθούμενη από τον Γκάι Ρίτσι περιείχε κάτι που κίνησε την περιέργεια των φωτογράφων. Ένα κουτί, του οποίου το σχέδιο απέξω ήταν ξεκάθαρο: ένα εργαλείο για σεξουαλικά παιχνίδια! Η Μαντόνα και ο Ρίτσι είχαν κάνει διήμερη κράτηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και πιθανολογείται ότι εκεί φρόντισαν να τονώσουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Η έξοδός τους, ωστόσο, ήταν κάπως απρόσεκτη, ιδιαίτερα από την πλευρά της Μαντόνα, καθώς ο Ρίτσι βγήκε κρατώντας ένα δερμάτινο βαλιτσάκι, αλλά το περιεχόμενό του έμεινε καλά κρυμμένο από τα φλας των παπαράτσι!

ΜΙΚΡΟΣ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΥΣ
Βιάζεται να δείξει τα προσόντα του ο Ντάνιελ Ράντκλιφ. Όχι, δεν λέμε για το ταλέντο του στην ηθοποιία, αλλά για εκείνα που του έχει χαρίσει ο Θεός! Ο πρωταγωνιστής του «Χάρι Πότερ» θα ανεβάσει και στις ΗΠΑ το έργο όπου μεταξύ άλλων κάνει στριπτίζ. Αντιμετωπίζει όμως ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο θέλει να λυθεί επειγόντως, ώστε να μη γίνει ρεζίλι. Πρόκειται για τα κλιματιστικά στις αίθουσες όπου θα παιχτεί το έργο, καθώς, όπως λέει ο νεαρός ηθοποιός, αυτά τον αναγκάζουν να είναι μαζεμένος. Και φυσικά να μην μπορεί να δείξει τα προσόντα του σε όλη τους τη διάσταση!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ
Η έξοδος με τους φίλους της αποδείχθηκε κακή επιλογή για τη Βανέσα Χάτζενς, την πρωταγωνίστρια του «Ηigh School Μusical». Κάτι το ποτό, κάτι το καλό κλίμα, παρέσυραν τη Βανέσα, που άρχισε να δίνει καυτά φιλιά σε μία από τις φίλες της! Φιλιά που κάποιος από την παρέα έσπευσε να απαθανατίσει με τη φωτογραφική μηχανή του και εν συνεχεία να τα «ανεβάσει» στο Ίντερνετ, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την ηθοποιό, που προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ
Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 11 σκυλάκια έχει η Πάρις Χίλτον. Και δεν είναι τα μόνα κατοικίδια (πέρα από τους άντρες, που οι «κακές γλώσσες» λένε ότι τους αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο) της διάσημης κληρονόμου έχει ακόμη τρεις γάτες, δύο κουνέλια, δύο πίθηκους και δύο νυφίτσες, η οποία όμως αντιμετωπίζει ένα φοβερό πονοκέφαλο: οι πολλές υποχρεώσεις της (!) την αναγκάζουν να τα αποχωρίζεται πολύ συχνά και φοβάται ότι θα πάθουν κατάθλιψη. Έχει προσλάβει, βέβαια, έναν ειδικό για να τους κάνει παρέα, αλλά φοβάται μην τυχόν πάθει κάτι κάποιο από τα ζώα της και βρεθεί και πάλι κατηγορούμενη από τις φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης, όπως είχε συμβεί το 2005, όταν είχε αγοράσει ένα μικρό καγκουρό από την Αυστραλία!

ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Όλα τα χε η Βικτόρια Μπέκαμ, η Ρεμπέκα Λουζ της έλειπε. Πρόκειται για την μπέιμπι σίτερ που είχε ξελογιάσει τον Ντέιβιντ στη Μαδρίτη και λίγο έλειψε να «τινάξει» την οικογένεια Μπέκαμ στον αέρα. Η Λουζ έφτασε στο Χόλιγουντ και ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί τη φήμη που απέκτησε με τον παράνομο δεσμό που είχε με το διάσημο ποδοσφαιριστή.

ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ
Το πάθος για τον τζόγο και τα ναρκωτικά την έφεραν ένα βήμα πριν από το θάνατο! Γι αυτό, η μαμά της Έιμι Γουάινχαουζ αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Η 24χρονη μουσικός από δω και στο εξής θα έχει μόλις 250 ευρώ το μήνα για να ξοδέψει. Κατ αυτόν τον τρόπο η μητέρα της ευελπιστεί να την «κόψει» από τις κακές συνήθειες, αν και η Έιμι δεν δείχνει να έχει διάθεση να αλλάξει ζωή!

ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑ!
Τρόμος έχει πιάσει τη Σαρλίζ Θερόν με την πιθανότητα να μείνει έγκυος! Η 30χρονη ηθοποιός σκέφτεται μεν το σενάριο να γίνει μάνα (κάποια μέρα), αλλά φοβάται την εγκυμοσύνη, διότι δεν θέλει να μοιάζει μετά τη γέννηση με φάλαινα. Έτσι, προς το παρόν φροντίζει να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της.