Ήμασταν κι εμείς στα γυρίσματα του «Μamma mia»

19.09.2007
Στις Σποράδες βρίσκονται από τις αρχές του μήνα, όπως πρώτοι είχαμε γράψει, μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ για τα εξωτερικά γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του θεατρικού μιούζικαλ «Μamma mia».

Στις Σποράδες βρίσκονται από τις αρχές του μήνα, όπως πρώτοι είχαμε γράψει, μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ για τα εξωτερικά γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του θεατρικού μιούζικαλ «Μamma mia». Στη Σκιάθο λοιπόν βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα ο πρώην «Τζέιμς Μποντ» Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τη μητέρα του και ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία Κόλιν Φερθ, επίσης με την οικογένειά του. Το ρόλο της βασική ηρωίδας θα υποδυθεί η Μέριλ Στριπ, η οποία αναμένεται στη χώρα μας από στιγμή σε στιγμή. Μετά τη Σκιάθο επόμενος σταθμός των γυρισμάτων είναι η Σκόπελος, όπου αναμένεται να εμφανιστεί και η διάσημη ηθοποιός.

Ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, που είναι και οι παραγωγοί της ταινίας, ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στη Σκιάθο κι έχουν συνδυάσει την επίβλεψη των γυρισμάτων με τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μετά την πρωινή επίσκεψη στον τόπο των γυρισμάτων το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά φεύγει με την «Quintessa» (σ.σ.: τη θαλαμηγό που τους παραχώρησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς) για ερημικές παραλίες. Και όπως ανέφεραν κάτοικοι της Σκιάθου και της Σκοπέλου, ο Τομ Χανκς είναι ιδιαίτερα φιλικός μαζί τους, αφού δεν έχει αρνηθεί ούτε μια φορά να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του.