Ένα εκατομμύριο δολάρια για μία εμφάνιση

19.09.2007
Οι θαυμάστριές του φαίνεται ότι δεν περιορίζονται μόνο επί ελληνικού εδάφους, αλλά ότι ξεπερνούν τα σύνορα και φτάνουν μέχρι και τη Σαουδική Αραβία.

Από τον Βασίλη Λούκα

Σαουδάραβας Κροίσος θέλει διακαώς να φιλοξενήσει τον Αντώνη Ρέμο για μία μόνο βραδιά στο παλάτι του στη Σαουδική Αραβία, αφού η παρουσία του Έλληνα τραγουδιστή εκεί θα είναι η πιο μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλια της συζύγου του.

Η σύζυγος του Σαουδάραβα δηλώνει φανατική θαυμάστρια του Αντώνη και η επιθυμία της ο γνωστός καλλιτέχνης να τραγουδήσει έστω και για μία φορά στη ζωή της ζωντανά και μόνο για εκείνην και τους καλεσμένους της είναι για εκείνον προσταγή. Έτσι, λοιπόν, ανέθεσε σε ένα δικηγόρο που βρίσκεται στον Καναδά να πλησιάσει τον Αντώνη για να τον πείσει να εμφανιστεί και να τραγουδήσει στο παλάτι τους στη Σαουδική Αραβία την ημέρα των γενεθλίων της συζύγου του περίπου σε ένα μήνα. Μάλιστα, ο δικηγόρος έχει ήδη έλθει σε επαφή με το γνωστό στιχουργό Τέρι Σιγανό, ώστε να μεσολαβήσει εκείνος και να πειστεί ο Αντώνης Ρέμος να πει το «ναι». για να δελεάσει βέβαια ακόμη περισσότερο τον τραγουδιστή του προσφέρει για μία και μόνο εμφάνιση το αστρονομικό ποσό του 1.000.000 δολαρίων!

Φυσικά, ο Αντώνης δεν έχει απαντήσει ακόμη, μιας και αυτόν τον καιρό πέρα από την καριέρα του στο τραγούδι έχει να ασχοληθεί και με τον «Γηραιό» ως πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της συμπρωτεύουσας. Παρ όλα αυτά, το σκέφτεται, αφού το ποσό που του προσφέρεται είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και πέρυσι ο Σαουδάραβας Κροίσος ήθελε να πείσει τον Αντώνη να εμφανιστεί στο glamorous πάρτι γενεθλίων της συζύγου του, ωστόσο τότε η προσπάθειά του δεν ευοδώθηκε.