«Παράτα τα όλα κι έλα στο Χόλιγουντ»

17.09.2007
Είναι η σέξι γυναίκα που κάνει τους άντρες να αναστατώνονται στο πέρασμά της. Σε ένα τέτοιο πέρασμα, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά ξετρέλανε και τον Γούντι Άλεν, που δεν είχε μάτια για άλλη σταρ, παρόλο που γύρω του ήταν αρκετές.

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη, όπως μάθαμε, στη Βενετία, στο πάρτι ενός από τους πιο διάσημους οίκους διαμαντιών διεθνώς με αφορμή το κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης, στο οποίο συγκεντρώθηκε όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ.

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε εκεί και έλαμψε με την παρουσία της φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη και κοσμήματα γνωστού ιταλικού οίκου, επισκιάζοντας μάλιστα με την ομορφιά της πολλές σταρ του Χόλιγουντ που περιεργάζονταν τα διαμάντια. Εκεί, φυσικά, ήταν και ο Γούντι Άλεν, που μόλις αντίκρισε τη Βίκυ ένιωσε σαν να τον χτύπησε κεραυνός. Εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από την ομορφιά, αλλά και από τον «αέρα» της. Γνωστός γυναικοκατακτητής, την πλησίασε διακριτικά και της έκανε ένα ωραίο κομπλιμέντο. «Ξέρετε ποιο από τα διαμάντια μου αρέσει περισσότερο γιατί θεωρώ ότι είναι το πιο σπάνιο;» της είπε και συνέχισε: «Εσείς».

Η Βίκυ του χαμογέλασε ευγενικά και τον ευχαρίστησε, ενώ εκείνος έδειχνε εντυπωσιασμένος από τη γνωριμία τους. Κάποιοι που βρέθηκαν εκεί είδαν πόσο πολύ ενθουσιάστηκε ο διάσημος σκηνοθέτης μαζί της, ενώ συζητιόταν έντονα η πρόταση που της έκανε: «Παράτα τα όλα κι έλα στο Χόλιγουντ. Μπορείς να κάνεις καριέρα εκεί. Είσαι μια πραγματική σταρ».

Εκείνη, όμως, θέλει να πατάει γερά στα πόδια της και θεωρεί ότι είναι νωρίς ακόμα να κατακτήσει το Χόλιγουντ, γι αυτό προτιμάει να κάνει μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας. Άλλωστε, το απαιτεί το ντεμπούτο της στο θέατρο με το μιούζικαλ «Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί» του Μελ Μπρουκς, που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο «Αλίκη» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Στην παράσταση αυτή, όπου παίζει, χορεύει και τραγουδάει στο πλευρό εκλεκτών ηθοποιών (Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Βούρος, Απόστολος Γκλέτσος κ.ά.), από τις πρόβες όλοι είχαν να το λένε ότι η Βίκυ Καγιά έχει λαμπρό μέλλον και στο θέατρο. Οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η πανέμορφη Βίκυ σε αυτή την παράσταση είναι πολλές, όπως η αισθησιακή της εμφάνιση με μαγιό, ενώ ακούγεται ότι δεν αποκλείεται να δούμε και μια πιο τολμηρή σκηνή

Η ίδια, πάντως, εξακολουθεί να είναι προσγειωμένη, προσηλώνεται στο στόχο της και βάζει τα δυνατά της για να κερδίσει τα επαγγελματικά στοιχήματα που βάζει. Πάντως, όπως μάθαμε, ο Γούντι Άλεν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Βίκυ και της ζήτησε να μη χάσουν επαφή. Οπότε, μην εκπλαγείτε αν τον δείτε στην πρώτη σειρά του θεάτρου να χειροκροτεί τη λαμπερή Ελληνίδα, την οποία, όπως ακούστηκε να λέει ο ίδιος σε φιλική του παρέα, θεωρεί γεννημένη σταρ του Χόλιγουντ.