Μια καρδιά από χρυσάφι

13.09.2007
Εχει ένα χιούμορ καταλυτικό, σαρκαστικό και καυστικό αλλά και μια καρδιά από χρυσάφι.

Εχει ένα χιούμορ καταλυτικό, σαρκαστικό και καυστικό αλλά και μια καρδιά από χρυσάφι. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει κρύψει ποτέ το ανθρώπινο πρόσωπό του και πάντα όταν παρουσιάζεται ανάγκη βρίσκεται δίπλα σε αδύναμες ομάδες του πληθυσμού και παρέχει απλόχερα τη βοήθειά του. Αυτήν τη φορά ένιωσε μεγάλη συγκίνηση όταν είδε τους ανθρώπους που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού και αμέσως βρέθηκε στο πλευρό τους.

Το δράμα των πυρόπληκτων άγγιξε τον Γιώργο Καπουτζίδη και, όπως μας εκμυστηρεύτηκε στενός του συνεργάτης, έχει ήδη καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυσή τους το ποσό των 10.000 ευρώ. Είναι μια κίνηση που ο ίδιος θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ο στόχος του δεν ήταν η προβολή, αλλά είχε να κάνει με τις ανθρώπινες ευαισθησίες του. Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτό. Όπως μαθαίνουμε, από εκείνη την ημέρα έχει στείλει εκατοντάδες SMS από το κινητό του σε υπηρεσία που προσφέρει όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Όσο για τη φετινή σεζόν, έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση, αφού επιθυμία του είναι να ξεκουραστεί και να βρει χρόνο για να γράψει κάτι καινούργιο με την ηρεμία του. Δεν θα μας λείψει όμως τελείως, γιατί θα κάνει τρεις guest εμφανίσεις σε σίριαλ φίλων του, κάτι που τους είχε υποσχεθεί από πέρυσι.

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι, θα παίξει σε ένα επεισόδιο στις «Επτά θανάσιμες πεθερές», σε δύο ή τρία στο καθημερινό σίριαλ του Mega «Μαρία η άσχημη» και σε ένα επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1, στο «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο». Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, η ανθρωπιά προέχει για τον Γιώργο παρά το κέρδος. Έτσι λοιπόν για τις συμμετοχές του αυτές δεν ζήτησε χρήματα στο χέρι του, αλλά απαίτησε οι αμοιβές του να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση των πυρόπληκτων. Β. Σ.