Τα άστρα μίλησαν

05.01.2007
Τι τους περιμένει... στη γωνία; Ποιοι επώνυμοι θα είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι λιγότερο ευνοημένοι της νέας χρονιάς; Ο Κώστας Λεφάκης σε απευθείας σύνδεση με τα άστρα έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Η χρονιά αυτή θα αναγκάσει πολλούς επώνυμους και πρόσωπα της πολιτικής ζωής να αλλάξουν στάση και συμπεριφορά. Τα νέα γεγονότα και οι πιέσεις που θα δεχτούν θα τους υποχρεώσουν αρκετές φορές να αναθεωρήσουν την τακτική τους. Για καθένα από τα γνωστά δημόσια πρόσωπα της πολιτικής, των media ή της Τέχνης, η παραμονή του στην επικαιρότητα θα είναι δύσκολη, ενώ οι κίνδυνοι της έκθεσής του σε περιπέτειες θα είναι αρκετοί και επαναλαμβανόμενοι. Η χρονιά διέπεται από το στοιχείο της φωτιάς, το οποίο ρυθμίζεται από τον Κρόνο στο Λέοντα και από το Δία με τον Πλούτωνα στον Τοξότη. Και σε αυτό το συνδυασμό άλλοτε μπλέκεται ο Ποσειδώνας, που προκαλεί παγίδες και ψευδαισθήσεις από τον Υδροχόο, και άλλοτε ο Ουρανός από τους Ιχθύς, που φέρνει ανατροπές.

Κώστας και Νατάσα Καραμανλή Χρονιά γρίφος
Δεν θα είναι ήρεμη η χρονιά για το πρωθυπουργικό ζεύγος. Κυρίως ο πρωθυπουργός θα έχει πολλές σκοτούρες και δύσκολα θέματα να αντιμετωπίσει. Περισσότερο στην εξωτερική πολιτική παρά στην εσωτερική διοίκηση. Ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου και εκεί πρόκειται να εγκατασταθεί ο Κρόνος από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι το 2007 είναι μια χρονιά γρίφος και συνάμα δύσκολη, την οποία όμως ως Παρθένος θα έχει την ευελιξία να αντιμετωπίσει.

Βάνα Μπάρμπα - Θα υιοθετήσει το παιδί που τόσο θέλει;
Η Βάνα Μπάρμπα ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, διανύει καλύτερη εποχή για την επαγγελματική της δραστηριότητα και το πιθανότερο είναι να αναβάλει την υιοθεσία που τόσο πολύ επιθυμεί.

Γιώργος και Αντα Παπανδρέου - Πολλές ευκαιρίες
Είναι και οι δύο Δίδυμοι. Το 2007 δίνει επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξελίξει τις υποθέσεις που επιδιώκει να κερδίσει και να βελτιώσει τη δημοτικότητά του. Πρόκειται για μια χρονιά μεγάλης πολιτικής σημασίας γι αυτόν, όπου κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν τόσο οι επαφές με το εξωτερικό όσο και η βοήθεια που θα δεχτεί από εσωτερικούς πολιτικούς ιθύνοντες αλλά και από άλλους του εξωτερικού.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη Θα παντρευτούν;
Ο Σάκης Ρουβάς έχει μια καλλιτεχνικά ενδιαφέρουσα χρονιά. Θα υπάρξει όμως αμφιταλάντευση στο αν γίνει ο γάμος.

Σίγουρα η σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη έχει μέλλον, τουλάχιστον προς το παρόν. Δεν είναι όμως ούτε πολύ εύκολη αυτή η χρονιά ούτε και καθοριστική.

Γιάννα Αγγελοπούλου

Μέσω... μέσων
Ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη και θα παίξει πιο ενεργό ρόλο έμμεσα έστω στον τομέα της εξουσίας διαλέγοντας αυτή τη φορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να εισβάλει και να λειτουργεί πιο ουσιαστικά. Παρά τις φήμες για την υγεία της, η ίδια παραμένει σθεναρή και το μέλλον της προβλέπεται τόσο δημιουργικό όσο και επιχειρηματικά προληπτικό. Ωστόσο, δεν θα λείψουν προβλήματα στο στενό της περιβάλλον, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν θα είναι ανακοινώσιμα.

Αθηνά Ωνάση - Θα μείνει έγκυος;
Η Αθηνά Ωνάση είναι Υδροχόος. Δεν είναι ακόμα σε πολύ καλή εποχή και θα χρειαστεί χρόνος για να εξελιχθεί καλύτερα η προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η πιθανότητα να μείνει έγκυος είναι μεγάλη την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Σοφία Αλιμπέρτη - Πρόβα γάμου και... πρωινού;
Θα παντρευτεί τον Αλέξανδρο Παρθένη; Θα πάρει την καθημερινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1; Η Σοφία Αλιμπέρτη ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι περισσότερο βέβαιο να έχει μια πρόοδο καλλιτεχνική και επαγγελματική και λιγότερο πιθανό να καταλήξει σε ένα γάμο.

Ρούλα Κορομηλά - Νέα λάθη
Ανήκει στον Υδροχόο και έχει Σελήνη στην Παρθένο. Παραμένει πάντα ωραία αλλά και άλλο τόσο μοιραία. Προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα κλίμα, αλλά συνεχίζει να δέχεται πόλεμο και επιθέσεις. Παρά τις εμμονές του χαρακτήρα της, κατά βάση είναι πολύ καλός άνθρωπος. Η φήμη που την ακολουθεί και οι συναισθηματικές της αδυναμίες είναι στοιχεία που θα την οδηγήσουν σε καινούργια λάθη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Σταθερή αξία
Ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, έχει αποδειχτεί ότι είναι σταθερή αξία κι εκείνο που τον χαρακτηρίζει είναι το ευχάριστο και το κωμικό στοιχείο του ταμπεραμέντου του. Η χρονιά, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό του, του δίνει νέες δυνατότητες και νέες ευκαιρίες στην τηλεοπτική του δραστηριότητα.

Θέμος Αναστασιάδης - Μεταβατική φάση
Ως Αιγόκερως η χρονιά που έρχεται τον βοηθάει να πετύχει πράγματα περισσότερο παρασκηνιακά παρά επί σκηνής. εκεί όμως που θα κάνει την επόμενη αλλαγή ή ανανέωση προβλέπεται να είναι στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς αυτή η χρονιά είναι περισσότερο μεταβατική, ενώ το 2008 προβλέπεται πιο ουσιαστικό και πιο τυχερό για κάτι τέτοιο.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Οι αποκαλύψεις τού πάνε πολύ
Γεννημένος σε Πανσέληνο, ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα με φεγγάρι στον Υδροχόο. Δεν θα του λείψουν τα προβλήματα, τα οποία δεν θα είναι ορατά για τους περισσότερους, αλλά θα συνεχίσει να είναι ο φόβος και ο τρόμος για όλους τους επώνυμους «αμαρτωλούς». Σημειώνει νέες τηλεοπτικές επιτυχίες μέσα από την αποκάλυψη και την πρόκληση. Θα ζήσει επίσης μια πολύ δημιουργική και ικανοποιητική άνοιξη.

Τζίνα Αλοιμόνου - Θα έρθει φέτος το μωρό που περιμένει;
Η Τζίνα Αλοιμόνου θα αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα στη διάρκεια της χρονιάς που αφορούν άλλους τομείς της ζωής της, αλλά θα είναι πιο εύκολο φέτος γι αυτή να μείνει έγκυος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα θα είναι στρωτά.

Ελενα Παπαρίζου - Ο γάμος μπορεί να περιμένει
Η Έλενα Παπαρίζου είναι Υδροχόος. Το 2007 δεν θεωρείται κατάλληλη χρονιά για γάμο, αλλά ο χειμώνας που ακολουθεί και η άνοιξη μετά έχουν όλες τις τάσεις να την παρασύρουν για να καταλήξει σ' αυτό το γεγονός. Μια αναβολή όμως τώρα είναι καλύτερη, ενώ αν θα παντρευτεί το 2008, θα είναι, ας πούμε, περισσότερο τυχερό γι αυτήν.

Σεμίνα Διγενή - Αποψίλωση «φίλων»
Ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Η επιτυχία της στην τηλεοπτική ζωή θα συνεχιστεί, αλλά το παρασκήνιο τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή θα είναι επεισοδιακό και με συχνές επιθέσεις. Η χρονιά δεν είναι εύκολη για εκείνη, αλλά είναι περισσότερο κατάλληλη για να εξοστρακίσει από το περιβάλλον της κάποιους εχθρούς, που έχουν τη μορφή φίλων.

Νικήτας Κακλαμάνης - Με την αγάπη του κόσμου
Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας είναι Κριός. Η χρονιά αυτή τον βοηθάει να κάνει τις πρώτες εντυπωσιακές αλλαγές, θα τύχει της υποστήριξης πολλών παραγόντων, θα βοηθήσει κάποιες κοινωνικές ομάδες και θα παραμείνει αγαπητός σε όλους. Τα πιο σημαντικά όμως έργα για το δήμο της Αθήνας θα τα επιτελέσει το 2008.

Ελλη Στάη - Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
Είναι Κριός και σίγουρα έχει σκοπό να πάρει το αίμα της πίσω μετά την περιπέτεια και την αδικία που υπέστη στον ΑΝΤ1. Η χρονιά αυτή είναι καλύτερη και οι εναλλακτικές λύσεις που θα έχει στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή θα είναι ενδιαφέρουσες.

Νίκος Ευαγγελάτος - Μετ εμποδίων
Ανήκει στο ζώδιο του Κριού και θα κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης για τον ΑΝΤ1. Ο ίδιος περνάει μια μεταβατική χρονιά και προβλέπεται ότι την επόμενη σεζόν θα αντιμετωπίσει πιο ανοιχτά προβλήματα και δυσκολίες.

Τατιάνα Στεφανίδου - Αντιμέτωπη με την πρόκληση
Ανήκει στον Κριό και αυτή. Η Σελήνη της όμως από τον Αιγόκερω τη βοηθάει να κινηθεί πιο σταθερά και να αποφύγει πιθανές κακοτοπιές. Το 2007 της δίνει την ευκαιρία ή την πρόκληση να εφεύρει ή και να υιοθετήσει ένα καινούργιο concept εκπομπών για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Νίκος Χατζηνικολάου - Με τους καλύτερους οιωνούς
Είναι Ζυγός και το 2007 είναι καλύτερο για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του. Προβαίνει σε αλλαγές συνεργασιών. Γίνεται πιο αποτελεσματικός στην επικοινωνία, στην επιβολή των απόψεών του και κατά κάποιον τρόπο στην αλλαγή της διακυβέρνησης του δικτύου στο οποίο προεδρεύει. Μελλοντικά θα ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Ντόρα Μπακογιάννη - Δυνατά κι εξωτερικά!
Η υπουργός Εξωτερικών ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Και αν υπολογίσουμε ότι η χώρα μας ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, η Ντόρα Μπακογιάννη παραμένει το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της πατρίδας μας και άλλα πολλά στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, όπου προβλέπεται το 2007 να δώσει στη χώρα μας καινούργιες ευκαιρίες διάκρισης αλλά και επιτυχίας σε πολιτικές σκοπιμότητες.

Ελένη Μενεγάκη - Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος
Πρόκειται για την πιο σταθερή Σκορπιό της τηλεοπτικής ιστορίας. Η ωραία Ελένη διατηρεί τη θέση της, τη φήμη της και τους οπαδούς της. Η χρονιά θα έχει κακοτοπιές γι αυτήν, αλλά θα το ξέρει μόνο η ίδια. Μέσα στο μυαλό της καλλιεργούνται καινούργια σχέδια και σκοποί, αλλά κανείς δεν τα γνωρίζει.