Tη ραίνει με τριαντάφυλλα

04.01.2007
Μπορεί πολλοί επώνυμοι της σόουμπιζ να προσπαθούν να κρύψουν τους δεσμούς τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην περίπτωση της γνωστής παρουσιάστριας και του γοητευτικού μοντέλου, που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν η λάμψη του μεγάλου τους έρωτα δεν κρύβεται με τίποτα.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών ό,τι καλύτερο για όλους είναι να είναι ερωτευμένοι, να μοιράζονται με το σύντροφό τους αυτές την ομορφιά των Χριστουγέννων. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τη γοητευτική ηθοποιό και παρουσιάστρια και το όμορφο μοντέλο, ο οποίος για άλλη μία φορά απέδειξε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της στέλνοντάς της 300 κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Πριν από μερικές μέρες λοιπόν χρειάστηκαν, όπως μάθαμε, τρεις υπάλληλοι γνωστού ανθοπωλείου για να μεταφέρουν στο στούντιο Κάπα, όπου γυρίζεται η εκπομπή, τα 300 τριαντάφυλλα που έκαναν τη Σοφία να πετάξει από τη χαρά της. Ήταν άλλη μία έκπληξη του Αλέξανδρου Παρθένη και όλοι την πείραζαν και την πίεζαν να αποκαλύψει ποιος ήταν ο ερωτευμένος αποστολέας.

Εκείνη όμως, χαμηλών τόνων όπως πάντα, το μόνο που είπε ήταν «όλοι ξέρετε ποιος μου τα έστειλε», φωτογραφίζοντας τον αγαπημένο της Αλέξανδρο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο αγαπημένος της μάλιστα την επισκέπτεται στο καμαρίνι της ή την παρακολουθεί με αγάπη την ώρα των γυρισμάτων, ενώ, όταν δεν βρίσκεται εκεί, στη διάρκεια των διαλειμμάτων των γυρισμάτων τα κινητά τους τηλέφωνα παίρνουν φωτιά.

Ο ερωτοχτυπημένος Αλέξανδρος έχει παραδεχτεί πλέον και σε συνεντεύξεις του ότι η Σοφία Αλιμπέρτη τού έχει κλέψει την καρδιά με την απλότητα και την ευθύτητά της. Έτσι, τίποτα δεν είναι για εκείνον αρκετό για τα μάτια της, που λάμπουν δείχνοντάς του ότι και αυτή αισθάνεται το ίδιο ερωτευμένη μαζί του. Σύμφωνα με πηγές από τηλεοπτικούς κύκλους, το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και, αν το θελήσει η Σοφία, «Καλομελέτα κι έρχεται» και ο γάμος.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχουν οργιάσει οι φήμες ότι ο παραγκωνισμός του Μιχάλη Μαρίνου από την εκπομπή της δεν είναι παρά μια κίνηση ματ για να ανοίξει ο δρόμος και η άδεια θέση του συμπαρουσιαστή να καλυφθεί από τον Αλέξανδρο Παρθένη, που τα τελευταία χρόνια πέρασε με επιτυχία από την πασαρέλα στο χώρο της τηλεόρασης και φυσικά θα ήθελε να τον έχει στο πλευρό της και στη δουλειά.