Βάζουν πλώρη για την εκκλησία;

14.12.2006
Άλλο ένα καυτό ειδύλλιο μεταξύ δύο επωνύμων της σόουμπιζ φαίνεται να καταλήγει εις γάμου κοινωνία.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας και η εκρηκτική Γωγώ Μαστροκώστα κάνουν ήδη τα πρώτα σχέδια που θα τους οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι πρώτες τους κοινές εμφανίσεις πριν από λίγους μήνες σε νυχτερινά μαγαζιά είχαν προκαλέσει πολλές συζητήσεις και δεν άργησε να αποκαλυφθεί το καυτό ειδύλλιο μεταξύ του «κολοσσού», όπως τον φωνάζουν οι οπαδοί της ομάδας του, Τραϊανού Δέλλα και της ξανθιάς σεξοβόμβας Γωγώς Μαστροκώστα, που κεντρίζει όλα τα αντρικά βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επικαιρότητας μετά τον περιπετειώδη χωρισμό της από τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ επιθυμούσε να βρει κάτι πιο σταθερό στη ζωή της κι έτσι από την αγκαλιά ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και επαγγελματία ηθοποιού, αφού ο πρώην αγαπημένος της δηλώνει λάτρης του ποδοσφαίρου, βρήκε τη ζεστασιά και το πάθος σε έναν επαγγελματία σταρ της στρογγυλής θεάς.

Ο Τραϊανός Δέλλας, με μεγάλη και αξιοζήλευτη καριέρα στα γήπεδα της Ευρώπης αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Ρόμα στην Ιταλία και μετά το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του, θεωρείται ένας από τους περιζήτητους εργένηδες της πόλης. Έχει συμπάθειες σε όλο το γυναικείο πληθυσμό, ενώ αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές εντυπωσιακές κυρίες των βορείων προαστίων, καθώς μένει σε ένα πολυτελές σπίτι στην Κηφισιά, και όχι μόνο.

Την κατάλληλη στιγμή λοιπόν που η Γωγώ αναζητούσε μια πιο σταθερή σχέση γνώρισε τυχαία το γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θεωρείται και είναι ένας από τους πιο σοβαρούς και μετρημένους ανθρώπους μέσα και έξω από τα γήπεδα. Έτσι, η γνωριμία τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε ένα φλογερό ειδύλλιο που δεν δίστασαν να το αποκαλύψουν από την πρώτη στιγμή, αφού δεν αρνήθηκαν ποτέ να εμφανιστούν μαζί, να διασκεδάσουν σε κοινές εξόδους, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αχώριστοι.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι φέρεται να κάνει ήδη σκέψεις για τη συμβίωσή τους, ακόμη και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Γωγώ το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί από τις κερκίδες τις προσπάθειες του αγαπημένου της. Να φανταστείτε ότι ήταν έτοιμη να ταξιδέψει μαζί με τον Τραϊανό ακόμη και στις Βριξέλες για να παρακολουθήσει τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι στο πλευρό του συντρόφου της και κυριολεκτικά τελευταία στιγμή ανέβαλε αυτό το ταξίδι, όταν ο καλός της αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού.

Όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει τελικά, αφού όπως μας είπε κολλητός φίλος του: «Καλό είναι να περιμένουμε, γιατί ο Τραϊανός είναι δηλωμένος εργένης, οπότε, εάν προχωρήσει τη σχέση του αυτή, τότε θα έχει γίνει η μεγάλη ανατροπή!». Για να δούμε