To νέο «καυτό» ζευγάρι της πόλης

14.12.2006
Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα, ερωτεύτηκαν και τελικά έγιναν ζευγάρι. Εκείνη πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά «hits» και εκείνος, αγαπητός νέος ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να μην πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε να παίξει στο ίδιο σίριαλ, «Της αγάπης μαχαιριά», όπου και συναντά τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Αγάπης.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς. Και εκεί υπήρξαν θύματα όχι μιας μαχαιριάς, αλλά των φλογερών βελών ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Τώρα δεν διστάζουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί και όλοι να μιλούν για το νέο «καυτό» ζευγάρι της πόλης.

Τελευταία έκαναν την εμφάνισή τους στο «Frangelico winter» στο Γκάζι. Ο Σπύρος Σπαντίδας βρέθηκε λοιπόν με την αγαπημένη του Φαίη Ζαφειράκου αμέσως μετά την πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ο Αϊ-Βασίλης είναι λέρα», όπου πρωταγωνιστεί. Στο νυχτερινό κέντρο που ξεσηκώνουν κάθε βράδυ τους θαμώνες ο Ανδρέας Στάμος και ο Γιώργος Γιαννιάς ο Σπύρος τραγούδησε στη Φαίη το τραγούδι «Ο άλλος» του Γούναρη. Και ήξερε τι έλεγε, αφού ήταν βροχερή η νύχτα, γι αυτό και της αφιέρωσε τους στίχους που λένε «Ένα βράδυ που βρεχε μέχρι το ξημέρωμα» Η Φαίη εξεπλάγη στην αρχή από την υπέροχη ομολογουμένως φωνή του Σπύρου, μετά συγκινήθηκε, απόλαυσε το τραγούδι και δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού τη Φαίη την έραναν με γαρίφαλα. Στο τέλος του τραγουδιού ο Σπύρος φίλησε με πάθος την αγαπημένη του, κι εκείνη ανταποκρίθηκε ένθερμα στο φιλί του, επιβεβαιώνοντας ότι είναι πολύ ερωτευμένοι οι δυο τους. Ο Σπύρος δεν άφησε από την αγκαλιά του τη Φαίη όλο το βράδυ και οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές αποχώρησαν από το «Frangelico winter» αγκαλιασμένοι κατά τις 4 το πρωί.