Η Ναταλία τον έχει στη δίαιτα

07.12.2006
Ο έρωτας δεν απογειώνει μόνο, αλλά και αδυνατίζει! Απόδειξη, ο Θάνος Τζάννης, που έχασε 12 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτος, καθώς θέλει να χάσει άλλα πέντε από τότε που γνώρισε τη Ναταλία Γερμανού.

Ο έρωτας δεν απογειώνει μόνο, αλλά και αδυνατίζει! Απόδειξη, ο Θάνος Τζάννης, που έχασε 12 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτος, καθώς θέλει να χάσει άλλα πέντε από τότε που γνώρισε τη Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικούς κύκλους, η fitness Ναταλία, που διατηρεί ένα από τα πιο ωραία σώματα της showbiz, παρακίνησε τον αγαπημένο της Θάνο να βελτιώσει τη σκηνική του παρουσία και να αλλάξει βασικές διατροφικές συνήθειες στη ζωή του, ώστε να χάσει κιλά.

Ο Θάνος αποφάσισε να ακολουθήσει τις συμβουλές της Ναταλίας, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια με τη βοήθεια του διατροφολόγου-διαιτολόγου των stars Ηλία Σακκά αλλά και με πολλές ώρες power plate και αεροβικής γυμναστικής κατάφερε να αποκτήσει το κορμί που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες.

Η Ναταλία έχει μεγάλη αδυναμία στις τηγανητές πατάτες, ενώ ο Θάνος δεν μπορούσε με τίποτα να αποχωριστεί τα γλυκά και το αγαπημένο του έδεσμα λιωμένης σοκολάτας πάνω στο ψωμί. Όμως για χάρη της καριέρας του και για να κάνει το χατίρι της αγαπημένης του αποφάσισε να ακολουθήσει τη δίαιτά της. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται σε κύκλους της showbiz, ο Θάνος Τζάννης ακολουθεί εδώ και καιρό ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής από το οποίο δεν απουσιάζει καμιά τροφή, ενώ, για να μην υποφέρει από την έλλειψη των αγαπημένων του γλυκών, κάθε απόγευμα μπορεί να τρώει δύο μπισκότα ολικής αλέσεως με το αγαπημένο του λιωμένο προϊόν σοκολάτας, αλλά μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού.

Κατά τα άλλα, το διατροφικό του πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το πρωί μπορεί να φάει ένα μικρό μπολ δημητριακά χαμηλών λιπαρών με γάλα ή ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού συνοδευόμενο από ένα τοστ γαλοπούλας με μαύρο ψωμί.

Το μεσημέρι το μενού μπορεί να περιλαμβάνει ρύζι με τόνο ή δύο μικρά κομμάτια σπανακόπιτας (αυτό είναι το αγαπημένο φαγητό της Ναταλίας) ή τονοσαλάτα ή δύο μικρά μπιφτέκια με σαλάτα.

Το βράδυ οι επιλογές του είναι ανάμεσα σε μοσχαρίσιο φιλέτο (πάντα στη σχάρα) ή ψάρι ή κοτόπουλο ή άσπρα ζυμαρικά με φρέσκια ντομάτα. Το λάδι είναι περιορισμένο στα τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα, ενώ επιτρέπεται ανάμεσα στα γεύματα ένα φρούτο και επιβάλλεται να πίνει δύο λίτρα νερό.

Επίσης ένα αναψυκτικό light δεν απαγορεύεται, όπως και ένα ποτήρι κρασί το πολύ δύο φορές την εβδομάδα.

Ο Θάνος δεν είναι τόσο επιμελής στην άσκηση όσο η Ναταλία, που αθλείται καθημερινά, αλλά το προσπαθεί πηγαίνοντας σε γυμναστήριο δύο φορές τη βδομάδα.

Με τούτα και με τα άλλα ο Θάνος είναι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που κατάφερε να ακολουθήσει τα μυστικά ομορφιάς της αγαπημένης του και να γίνει πιο όμορφος. Άλλωστε μπορεί ο έρωτας να περνάει όπως λέει ο λαός από το στομάχι, αλλά σίγουρα κι από τον καθρέφτη, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το χώρο της showbiz όπου ο Θάνος έχει τρομερή άνοδο. Μάλιστα, όπως ψιθυρίζεται τελευταία στους καλλιτεχνικούς κύκλους, δεν αποκλείεται το καλοκαιράκι να πάρουν τη μεγάλη απόφαση να παντρευτούν ο κουμπάρος πάντως, όπως ψιθυρίζεται, έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη, οπότε έχει ένα λόγο παραπάνω για να χάσει μερικά κιλά ακόμα.