Επισήμως: Εβελίνα Παπαντωνίου

08.12.2006
Είχα αποφασίσει ότι στη στήλη δεν θα έβαζα μοντέλα. Όμως, η Εβελίνα Παπαντωνίου είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είναι ο τίτλος της αναπληρωματικής Μις Υφήλιος, είναι το ότι μπορεί να σταθεί τόσο σε ένα dinner στη Γαλλική πρεσβεία όσο και στην πρεμιέρα της Κοκκίνου.

Είχα αποφασίσει ότι στη στήλη δεν θα έβαζα μοντέλα. Όμως, η Εβελίνα Παπαντωνίου είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είναι ο τίτλος της αναπληρωματικής Μις Υφήλιος, είναι το ότι μπορεί να σταθεί τόσο σε ένα dinner στη Γαλλική πρεσβεία όσο και στην πρεμιέρα της Κοκκίνου. Βέβαια, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κοσμικά δεν είναι και το καλύτερό της, αφού είναι πρωινός τύπος, αλλά ας όψεται το καινούργιο της σπίτι στη Νέα Ερυθραία, το οποίο χτίζει με ιδιαίτερη αισθητική (έχει σπουδάσει διακόσμηση) άρα και ανάλογο κόστος.

Και οι κακεντρεχείς μην τρέξετε να πείτε «μα καλά τόσα χρόνια με Βαρδινογιάννη είναι». Η Εβελίνα πέρα από άριστη επαγγελματίας (το υπογράφω αυτό) είναι αυτάρκης και διαθέτει αυτοσεβασμό που δεν επιτρέπει να νιώθει ότι τη συντηρούν! Οι παρέες της σπανίως αποτελούνται από άλλα μοντέλα ή επώνυμα πρόσωπα και το πιο πιθανό είναι να τη συναντήσετε σε ένα ήσυχο εστιατόριο παρά σε κάποιο πολυφορεμένο club. Παρεμπιπτόντως, ανέφερα ότι της αρέσει το διάβασμα και παρότι μοντέλο δεν είναι fashion victim;