Χόρεψαν τον Ησαϊα

08.12.2006
Σε μια μάλλον λιτή γαμήλια τελετή, μακριά από περίεργες κοσμικές παρουσίες και φώτα δημοσιότητας, τελέστηκε πριν από μια εβδομάδα ο γάμος ενός από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Aπό τη Μαρία Ανδρέου

Ηταν την προηγούμενη Πέμπτη στις 30 Νοεμβρίου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν η Βάσια Παναγοπούλου συνοδευόμενη από τον εκλεκτό της καρδιάς της Φάνη Συναδινό αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Στο πλευρό τους, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, δεν μπορούσαν να βρίσκονται άλλοι από τη μοναχοκόρη της Βάσιας Έμα και το μικρό Ανδρέα, το πρώτο παιδί που έχει αποκτήσει το ζευγάρι.

Το ΛΟΙΠΟΝ παραβρέθηκε στον «priv» γάμο, αφού οι προσκεκλημένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί και όλα εξελίχθηκαν μακριά από κάμερες. Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους λοιπόν συναντήσαμε πέρα από το στενό οικογενειακό κύκλο και των δύο πλευρών πολλούς από τους συμπρωταγωνιστές της Βάσιας στην καθημερινή σειρά «Έρωτας», όπως ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Κοραλλία Καράντη, που δεν παρέλειψαν να δώσουν τις πιο θερμές ευχές τους στο νεόνυμφο ζευγάρι.

Φυσικά, την παράσταση «έκλεψε» η νύφη, αφού η Βάσια ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της τελετής. Όλοι μιλούσαν βέβαια και για το εντυπωσιακότατο νυφικό, το οποίο είχε επιμεληθεί προσωπικά ο Μιχάλης Ασλάνης, στενός φίλος της γνωστής ηθοποιού. Ο γνωστός σχεδιαστής είχε φροντίσει ώστε το νυφικό να «καλύπτει» με τον πιο όμορφο τρόπο το δεύτερο ευτυχές γεγονός, την εγκυμοσύνη της Βάσιας, με το ζευγάρι να περιμένει τη γέννηση του δεύτερου γιου τους σε ένα μήνα περίπου που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Μετά τη γαμήλια τελετή ακολούθησε δεξίωση σε ανατολίτικο club-restaurant του Κεφαλαρίου, όπου όλοι διασκέδασαν και γιόρτασαν την ένωση του ζευγαριού.