Με συνταγή γιατρού κάνει διακοπές η Γκουίνεθ Πάλτροου

21.07.2010
Γνωστή υποχόνδρια η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ακολουθεί τις συμβουλές του γιατρού της κατά γράμμα. Και αυτή τη φορά, η οδηγία ήταν ξεκάθαρη: "Διακοπές, ήλιος, θάλασσα και χαλάρωση".


Γνωστή υποχόνδρια η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ακολουθεί τις συμβουλές του γιατρού της κατά γράμμα. Και αυτή τη φορά, η οδηγία ήταν ξεκάθαρη: "Διακοπές, ήλιος, θάλασσα και χαλάρωση".

Τον περασμένο μήνα, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) διαγνώστηκε με οστεοπενία, ασθένεια που εμφανίζεται ως προάγγελος της οστεοπόρωσης. Παρόλο που βρίσκεται σαφώς στα αρχικά στάδια, η Γκουίνεθ ταρακουνήθηκε αρκετά και αφέθηκε στην ιατρική φροντίδα 100%.

Εκτός από τόνωση του οργανισμού με βιταμίνη D, ο γιατρός συνέστησε αρκετή έκθεση στον ήλιο για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τη κατάσταση.

Δεν χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα η φοβιτσιάρα ηθοποιός, πήρε τα δυο παιδιά της, την 6χρονη Απλ (Apple) και τον 4χρονο Μόουζες (Moses) και μαζί με δύο ακόμη φίλες της και τα δικά τους παιδιά έφυγαν για διακοπές.

Δεν χρειάστηκε να ψάξουν και πολύ για τον προορισμό βέβαια, αφού ένα από τα σπίτια που έχουν μαζί με τον σύζυγό της, τραγουδιστή του συγκροτήματος Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) βρίσκεται στα Χάμπτονς.

Τώρα βέβαια, υπάρχει και ένα ακόμη θέμα που την απασχόλησε ιδιαίτερα, αφού οι συμβουλές του γιατρού για το θέμα του σκελετού της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη γενική παραδοχή του πόσο κακό κάνει η έκθεση στον ήλιο.

"Ήμουν πραγματικά πολύ μπερδεμένη για το αν είναι ασφαλές, αφού τόσα χρόνια μας έλεγαν να μένουμε μακριά από τις ακτίνες του ήλιου", παραδέχτηκε η ίδια . Φαίνεται όμως τελικά, ότι τα ζύγισε τα πράγματα και επέλεξε να επιτρέψει στον εαυτό της ένα ασυνήθιστο για εκείνη ρίσκο και να βγει στον ήλιο.

Φόρεσε λοιπόν το ροζ μπικίνι της και έτρεξε στην παραλία, φανερά πιο... στρογγυλεμένη, ας σημειωθεί, από ότι την έχουμε συνηθίσει όλα τα χρόνια. Η νέα εμφάνισή της μάλιστα προκαλεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με το αν και κατά πόσο συνεχίζει να ακολουθεί την αυστηρά υγιεινή διατροφή της οποίας υπήρξε υπέρμαχος από το 1999.

Κατά τα άλλα, εκτός από το εξοχικό σπίτι τους στα Χάμπτονς, το βασικό σπίτι του ζεύγους Μάρτιν-Πάλτροου, των οποίων η περιουσία υπολογίζεται στα £45 εκατομμύρια (€54 εκατομμύρια) βρίσκεται στο Λονδίνο, αφού οι δυο τους έχουν αποφασίσει ότι θέλουν τα παιδιά τους να πάρουν την κλασική βρετανική εκπαίδευση.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα