Αγγελική Ηλιάδη: Πώς θα εμφανιστεί στην πίστα;

15.04.2009
Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να αποφάσισε επιτέλους την επιστροφή της στις πίστες, ωστόσο οι πληροφορίες μας τη θέλουν να αποχωρίζεται τα προκλητικά φορέματα και τις πολύχρωμες τουαλέτες, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμη να φορέσει χρωματιστά ρούχα.

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να αποφάσισε επιτέλους την επιστροφή της στις πίστες, ωστόσο οι πληροφορίες μας τη θέλουν να αποχωρίζεται τα προκλητικά φορέματα και τις πολύχρωμες τουαλέτες, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμη να φορέσει χρωματιστά ρούχα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η τραγουδίστρια έχει ήδη παραγγείλει τα ρούχα με τα οποία θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιώργο Γιαννιά. Τα τρία φορέματα που θα φορέσει στην πίστα φέρουν την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή Βρεττού Βρετάκου και θα είναι διακοσμημένα με πέτρες Swarovski. Μάλιστα, ήδη ετοιμάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει δώσει η Αγγελική. Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην είναι χρωματιστά και να μην προκαλούν. Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το χαμό του αγαπημένου της συντρόφου Μπάμπη Λαζαρίδη και δεν αισθάνεται ακόμη την ανάγκη να βάλει κάτι ανοιχτόχρωμο. Έτσι, μόνο υποκριτική δεν είναι η στάση της τραγουδίστριας, αφού και στην καθημερινότητά της τα χρώματα των ρούχων με τα οποία εμφανίζεται περιορίζονται στο γκρι και το μαύρο.

Αυτή την περίοδο η Αγγελική Ηλιάδη προσπαθεί να ανασυνταχθεί ψυχολογικά, για να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της. «θέλει να βρεθεί και πάλι δίπλα στον κόσμο που την αγαπάει, γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε τη Θεσσαλονίκη, την πατρίδα της και το μέρος από όπου ξεκίνησε την καριέρα της», μας είπε πρόσωπο που τη γνωρίζει αρκετά χρόνια.

Όπως λέγεται, αυτός που την έπεισε να επιστρέψει στην πίστα ήταν ο διευθυντής της Heaven Μάκης Πουνέντης, με το επιχείρημα πως οι καθημερινές εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου θα την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα και θα τη βοηθήσουν να επιστρέψει πιο γρήγορα στους ρυθμούς της.

Παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, η τραγουδίστρια θα έχει μαζί της στη Θεσσαλονίκη και το γιο της, το μικρό Μπαμπίνο. «Αυτός που είπε πως σκοπεύει να αφήσει το παιδί στα πεθερικά της στην Καβάλα είναι απλώς ψεύτης και το ξέρουν όλοι όσοι γνωρίζουν την Αγγελική και τη λατρεία που έχει στο μικρό», μας είπε φιλικό της πρόσωπο.

Οι εμφανίσεις της θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουνίου, επομένως από τα μέσα Μαΐου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Το Πάσχα θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στην Αθήνα, αν και δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ανέβει για μερικές ημέρες στην Καβάλα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ