Νέα σενάρια για την πολιτική

26.12.2008
«Ξεκουράζεται. Ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και σκέφτεται για το μέλλον. Θα πρέπει σύντομα να πάρει σοβαρές αποφάσεις». Αυτό μας είπε άνθρωπος που γνωρίζει καλά τη «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων Έλλη Στάη

«Ξεκουράζεται. Ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και σκέφτεται για το μέλλον. Θα πρέπει σύντομα να πάρει σοβαρές αποφάσεις». Αυτό μας είπε άνθρωπος που γνωρίζει καλά τη «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων Έλλη Στάη, η οποία αποφάσισε να κρατήσει για κάποιους μήνες στάση αναμονής και τελικά δικαιώθηκε. Τα νέα που προκύπτουν από ενημερωμένες πηγές του πολιτικού ρεπορτάζ θέλουν την κ. Στάη να βολιδοσκοπείται εκ νέου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ για κάθοδό της στην πολιτική. Καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν πως η πρόταση δεν είναι αόριστη. «Οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ή του Επικρατείας, εφόσον οι εθνικές εκλογές προηγηθούν», μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Αν και η ίδια προς το παρόν δεν έχει εκφράσει καμία άποψη, πρόσωπα που τη γνωρίζουν καλά επισημαίνουν πως αυτή τη φορά ίσως η δημοσιογράφος να αποδεχθεί την τιμητική πρόταση. Ακούμε μάλιστα ότι είναι απογοητευμένη από το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης και τη διαμόρφωση του νέου τοπίου και δεν υπάρχει κάτι που να τη συγκινεί, ώστε να επιθυμεί να επιστρέψει είτε στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων είτε ενός talk show. «Θα την ενδιέφερε μια εκπομπή με δυνατές συνεντεύξεις, μεγάλες έρευνες και δημοσιογραφικές αποστολές, ωστόσο τα κανάλια διανύοντας περίοδο ισχνών αγελάδων δεν διαθέτουν το μπάτζετ για την πραγματοποίηση τέτοιων παραγωγών».

Όσο για τις γιορτές, η γνωστή δημοσιογράφος θα τις περάσει μαζί με το σύζυγό της Μιχάλη Γουλανδρή και το γιο της, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχομένο να μεταβούν για λίγες ημέρες στο Γκστάαντ ή στη Νέα Υόρκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ