Χριστούγεννα με τον πρώην

26.12.2008
Με τον πρώην σύζυγό της θα περάσει τα Χριστούγεννα η Αγγελική Νικολούλη, αφού μπορεί να χώρισαν, αλλά είναι μια οικογένεια. Μαζί με το γιο τους, που θα έρθει από το Λος Άντζελες για τις γιορτές, θα ανταλλάξουν δώρα και ευχές δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Με τον πρώην σύζυγό της θα περάσει τα Χριστούγεννα η Αγγελική Νικολούλη, αφού μπορεί να χώρισαν, αλλά είναι μια οικογένεια. Μαζί με το γιο τους, που θα έρθει από το Λος Άντζελες για τις γιορτές, θα ανταλλάξουν δώρα και ευχές δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτό θα πει πολιτισμένο διαζύγιο! Έζησαν μαζί 20 ολόκληρα χρόνια. Μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές και το μεγαλύτερο δώρο που τους έδωσε ποτέ η ζωή, το γιο τους. Αυτό έλειπε ο χωρισμός να σημαίνει και αποξένωση της Αγγελικής Νικολούλη από τον Γιάννη Μουσούλη. Εξάλλου, όπως τόνισε στο ΛΟΙΠΟΝ άνθρωπος του περιβάλλοντός της: «Με τον Γιάννη δεν κόπηκαν οι γέφυρες επικοινωνίας. Διατηρούν φιλικές σχέσεις και τα λένε σχεδόν καθημερινά τηλεφωνικά».

Η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» παραμένει χαμηλών τόνων σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, όπως έπραξε και όταν έφτασε η στιγμή του διαζυγίου, αφού προτίμησε τη σιωπή από το να εκτεθεί στα media. Και μπορεί η ίδια να αλλάζει πλέον σελίδα και να κοιτάζει μπροστά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γυρίζει την πλάτη στο μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής της, που είναι η όμορφη οικογένεια που κατάφερε να δημιουργήσει με το σύζυγό της. Πώς αντιμετώπισε την όλη κατάσταση ο γιος της, ο οποίος σπουδάζει σκηνοθεσία στο Λος Άντζελες; «Με πολλή ψυχραιμία και κατανόηση», μας είπε άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας. «Ο Κωνσταντίνος είναι δίπλα και στους δύο γονείς του και διατηρούν πολύ φιλική σχέση». Το γεγονός μάλιστα ότι θα περάσουν μαζί τις γιορτές τους κάνει όλους πολύ ευτυχισμένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που η Αγγελική Νικολούλη δεν θα έχει εκπομπή ούτε τα Χριστούγεννα ούτε την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, οπότε θα έχει όλο το χρόνο να τα πούνε και να κάνουν πράγματα μαζί, αφού τις προηγούμενες χρονιές, λόγω φόρτου εργασίας, δεν μπορούσαν. Ήδη η γνωστή δημοσιογράφος έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το σπίτι είναι στολισμένο, ενώ η ίδια θα φροντίσει ακόμη και για τα γλυκά και τα φαγητά που θα υπάρχουν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ως παραδοσιακή μητέρα τηρεί τα έθιμα και τις παραδόσεις κάθε χρόνο και ακόμη και όταν η δουλειά δεν της επέτρεπε, ξέκλεβε λίγο χρόνο, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια. Κι ενώ όλα δείχνουν να έχουν μπει σε μια σειρά και η ηρεμία να επικρατεί στις ζωές όλων, η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα. Οι πληροφορίες τη θέλουν να μετακομίζει μέχρι το Μάρτιο από τη μονοκατοικία στη Φιλοθέη, όπου ζούσε μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Τότε αναμένεται να είναι έτοιμο το καινούργιο σπίτι που ετοιμάζει στα βόρεια προάστια, το οποίο και θα σηματοδοτήσει το καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή.