Οι Μπέκαμ πάνε Μιλάνο με ζήλιες και νεύρα!

23.12.2008
"Bellisimo", χαρακτήρισε την προσωρινή μετακόμισή του στο Μιλάνο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά η σύζυγός του Βικτόρια μόνο "bellisimo" δεν βλέπει όλο αυτό το σκηνικό. Γιατί, δεν της έφτανε που εγκαταλείπουν...
"Bellisimo" χαρακτήρισε την προσωρινή μετακόμισή του στο Μιλάνο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά η σύζυγός του Βικτόρια μόνο... "bellisimo" δεν βλέπει όλο αυτό το σκηνικό. Γιατί, δεν της έφτανε που εγκαταλείπουν το Λος Άντζελες, έστω για τρεις μήνες, αλλά έχει να ανησυχεί από πάνω για τις Ιταλίδες, που γλυκοκοιτάνε τον σύζυγό της.

Ήδη για την ζηλιάρα Βικτόρια άρχισαν τα πρώτα όργανα, αφού την πρώτη του συνέντευξη επί ιταλικού εδάφους, ο Ντέιβιντ την έδωσε σε μία εκρηκτική παρουσιάστρια, την Ιλάρια Ντ’ Αμίκο. Η 34χρονη Ντ'Αμίκο θεωρείται από τις πιο σέξι παρουσίες της ιταλικής τηλεόρασης και η Μπέκαμ μόλις έμαθε για εκείνη «σκύλιασε» από το κακό της, ζητώντας από τον σύζυγο της να αρνηθεί τη συνέντευξη μαζί της.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη και η συνέντευξη έγινε. Ο Ντέιβιντ, αν και ήταν πολύ συγκρατημένος απέναντί την Ιλάρια, μιλώντας συνέχεια για την οικογένεια του και την Βικτόρια (με την οποία πήραν από κοινού την απόφαση της μετακόμισης), δε εισέπραξε την ίδια συμπεριφορά από την εκρηκτική παρουσιάστρια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης εκείνη έδειχνε γοητευμένη από τον διάσημο ποδοσφαιριστή, ενώ όταν εκείνος είπε τη μοναδική ιταλική λέξη που γνωρίζει «Bellisimo», η Ιλάρια έδειξε να το απολαμβάνει.

Η Βικτόρια πάλι όχι. Όπως επίσης δεν δείχνει να απολαμβάνει και τη μετακόμιση. Αν και η Posh με τα παιδιά, αυτούς τους τρεις μήνες (μέχρι τον Μάρτιο δηλαδή που θα αγωνίζεται ο Μπέκαμ στην Μίλαν) θα περνούν αρκετό καιρό και στην Αμερική. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή με τον Ντέιβιντ βρέθηκαν στο στάδιο Σαν Σίρο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Μίλαν-Ουντινέζε και η Βικτόρια ήταν συνέχεια με μούτρα και μέσα στην ανία. Πάλι καλά που το Μιλάνο είναι η μητρόπολη της μόδας και θα έχει να ασχολείται όσο θα μένει εκεί.