Στο νοσοκομείο η αγαπημένη της Λόχαν!

23.12.2008
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» και φευ από τον κανόνα αυτό δεν ξέφυγε ούτε η Σαμάνθα Ρόνσον. Η αγαπημένη της Λίντσι Λόχαν μπήκε την περασμένη Κυριακή εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» και φευ, από τον κανόνα αυτό δεν ξέφυγε ούτε η Σαμάνθα Ρόνσον. Η αγαπημένη της Λίντσεϊ Λόχαν μπήκε την περασμένη Κυριακή εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν εξάντληση και κατάθλιψη και της συνέστησαν να ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες.

Την 31χρονη ντι τζέι πήγε στο νοσοκομείο η ίδια η Λόχαν, η οποία ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη και φοβισμένη για την αγαπημένη της. Παρότι τον τελευταίο καιρό η 22χρονη ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, όλο λέει ότι θέλει να χωρίσει κι ότι η σχέση αυτή την έχει κουράσει, το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό κλαμπ του Λος Άντζελες, όπου η Ρόνσον έπαιξε μουσική, ενώ μαζί τους ήταν και ο πρώην της Πάρις Χίλτον, Μπέντζι Μάντεν. Η Λίντσεϊ έφυγε πρώτη από το κλαμπ, για να την ειδοποιήσουν αργότερα ότι η Σαμάνθα δεν αισθάνεται καλά.

Η Ρόνσον επέστρεψε στο σπίτι της και φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της -κι όμως, στην Αμερική είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κι έχει πολλούς θαυμαστές- για την κατάσταση της υγείας της. Κι εννοείται πως το μήνυμα της μόνο δακρύβρεχτο δεν ήταν. Η 31χρονη κοπέλα ανέφερε ότι έπαθε υπερκόπωση από την πολλή δουλειά τον τελευταίο καιρό, επειδή ήθελε να μαζέψει λεφτά για να αγοράσει δώρα για την γιορτή της Χανούκα. Ενώ η Εβραία μητέρα της ανησυχούσε για εκείνη. Τώρα αναρρώνει τρώγοντας σούπες και βλέποντας στην τηλεόραση τα αγαπημένα της προγράμματα.