Χοντραίνει το κόλλημα της Άνιστον!

11.12.2008
"Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια" και το δημοφιλές "φιλαράκι" Τζένιφερ Ανιστον φαίνεται ότι είναι κολλημένη με τον Μπραντ Πιτ. Αν και έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που χώρισαν, δεν έχει ακόμη "χωνέψει" πως την άφησε, διότι ερωτεύτηκε την Αντζελίνα.

"Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια" και το δημοφιλές "φιλαράκι" Τζένιφερ Ανιστον φαίνεται ότι είναι κολλημένη με τον Μπραντ Πιτ. Αν και έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που χώρισαν, δεν έχει ακόμη "χωνέψει" πως την άφησε, διότι ερωτεύτηκε την Αντζελίνα.

Αυτή τη φορά, η δημοφιλής ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού "GQ" γυμνή μόνο με μια γραβάτα, και δέχεται "στενό μαρκάρισμα" από ερωτήσεις που αφορούν τον πρώην άντρα της Μπραντ Πιτ και την σύντροφο του Αντζελίνα Τζολί. Η σταρ των Χριστουγέννων με την ταινία "Ο Μάρλει και εγώ" είναι περισσότερο αποκαλυπτική σε σχέση με τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν ένα μήνα στη "Vogue".

Στην αρχή, σαν ορεκτικό η Τζένιφερ παρομοιάζει τις ιστορίες που αφορούν την ίδια και ζεύγος Μπραντζελίνα σαν την παράνοια που υπάρχει σε σχέση με το "Τρίγωνο των Βερμούδων" και αργότερα παραδέχεται ότι δεν μιλάει με την Αντζελίνα. "Ω! Όχι !Οχι!" απάντησε με ύφος γεμάτο αποδοκιμασία στο δημοσιογράφο του περιοδικού.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε, πως υπάρχουν πολλά που τις χωρίζουν και δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει ποτέ- με όλα αυτά που δημοσιεύονται κατά καιρούς- γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ τους.

Όταν ο Μαρκ Κίρμπι (δημοσιογράφος του περιοδικού) της ζήτησε να σχολιάσεις της δηλώσεις της Αντζελίνα στους "New York Times" τον Οκτώβριο, σχετικά με το πώς ερωτεύτηκε τον Μπραντ στην ταινία "Ο κύριος και η κυρία Σμίθ" και το γεγονός ότι ανυπομονεί "να δείξει στα παιδιά της την ταινία που ερωτεύτηκαν οι γονείς τους".

Μεσολάβησε ένα διάστημα σιωπής μέχρι η Τζένιφερ να απαντήσει. Αλλωστε τότε ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Μπραντ. "Ηταν μια επιβεβαίωση για κάτι που δεν ήταν σίγουρο εκείνη την εποχή. Αλλά άκου.... παράλληλα συνειδητοποιείς ότι δε νοιώθεις κανένα τσίμπημα στην καρδιά. Γελάω με όλα αυτά και τίποτα πια δεν με εκπλήσσει!

Αν και με την Αντζελίνα είναι "στα μαχαίρια" με τον πρώην άντρα της δεν ισχύει το ίδιο: "Δεν επικοινωνούμε τακτικά. Αλλά πάντα ανταλλάσουμε ευχές όταν συμβαίνει ένα χαρμόσυνο γεγονός... Και πολλές φορές βγαίνουμε μαζί" αστειεύτηκε η Τζεν.

"Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι τα Σαββατοκύριακα πάμε μαζί στο Χάμπτονς (κοσμικό προάστιο της Νέας-Υόρκης)" συνέχισε η ηθοποιός με φανερή διάθεση να κάνει χιούμορ. "Μπορείτε να με φανταστείτε; Αυτό θα ήταν τρελό. Να έχω στην αγκαλιά την Ζαχάρα και τον Κνοξ"; Και συνέχισε να αστειεύετε λέγοντας ότι κάνει εκδρομές μαζί με το ζεύγος Μπρατζελίνα.

Όταν τη ρώτησαν για τον Τζον Μάγιερς σοβάρεψε. "Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και περνάμε πολύ καλά". Βιάστηκε όμως να διευκρινίσει ότι δεν είναι έγκυος: " Δεν περιμένω το μωρό του! Άλλη ερώτηση;"