Χαζομαμά με... αποδείξεις

12.12.2008
Η γνωστή παρουσιάστρια είναι κάτι παραπάνω από ξετρελαμένη με το γιο της. Κάτι που είναι εμφανές, αφού η Σίσσυ δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για τον μικρό και τα κατορθώματά του. Η νεαρή μαμά, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς έκανε τατουάζ τα αρχικά του ονόματός του στο χέρι της.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι κάτι παραπάνω από ξετρελαμένη με το γιο της. Κάτι που είναι εμφανές, αφού η Σίσσυ δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για τον μικρό και τα κατορθώματά του. Η νεαρή μαμά, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς έκανε τατουάζ τα αρχικά του ονόματός του στο χέρι της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ήδη πάρει τον τίτλο της χαζομαμάς από φίλους και γνωστούς της, αφού όλη την ημέρα δεν μιλάει για τίποτε άλλο παρά μόνο για το γιο της και είπε να αποδείξει σε όλους ότι δικαιωματικά της ανήκει αυτός ο τίτλος.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, πήρε την απόφαση και «χτύπησε» τατουάζ με τα αρχικά του ονόματος του παιδιού της «Φ» και «Ρ».

Το τατουάζ βρίσκεται στον αριστερό της καρπό, ένα σημείο που λέγεται ότι πονάει πάρα πολύ όση ώρα διαρκεί η διαδικασία της δημιουργίας. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν πτόησε καθόλου την παρουσιάστρια, αφού η επιθυμία της να αποκτήσει αυτό το tattoo με το όνομα του γιου της ήταν μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο.

Άλλωστε, τα τατουάζ της αρέσουν πολύ και δεν είναι το μόνο που έχει στο σώμα της. Το συγκεκριμένο μάλιστα το «χτύπησε» λίγες μόνο μέρες αφού κατέληξαν με το σύζυγό της, τον Θοδωρή Μαραντίνη των Ονιράμα, στο τι όνομα θα δώσουν στο μωρό. Το όνομα Φίλιππος ήταν ιδέα του Θοδωρή και το Ραφαήλ κρύβει ένα τάμα. Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε τάξει το παιδί στον Άγιο Ραφαήλ, που πιστεύει ότι είναι ο προστάτης άγιός της. Σε εκείνον, μάλιστα, έχει ακόμη ένα τάμα από ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα της και κάθε χρόνο πηγαίνει στη Μυτιλήνη απ όπου κατάγεται για να προσκυνήσει.

Ο μικρός λοιπόν θα πάρει τα ονόματα Φίλιππος-Ραφαήλ και από δω και πέρα τα αρχικά του θα είναι για πάντα ζωγραφισμένα στο χέρι της μαμάς του.