Ερωτευμένος με την πρώην του Νίνο;

11.12.2008
Τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Βικτώρια Καϊματζόγλου; Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια κατά καιρούς έχουν «εστιάσει» την προσοχή τους στη σχέση που μπορεί να συνδέει τον τραγουδιστή με το μοντέλο, καθώς το τελευταίο διάστημα

Τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Βικτώρια Καϊματζόγλου; Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια κατά καιρούς έχουν «εστιάσει» την προσοχή τους στη σχέση που μπορεί να συνδέει τον τραγουδιστή με το μοντέλο, καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις τους σε διάφορα «in» στέκια της Αθήνας. «Πρόκειται για ένα νέο έρωτα ή για μια νέα στενή φιλία», διερωτώνται πολλοί. Η γνωριμία τους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε πριν από λίγο καιρό και από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Σύντομα λοιπόν άρχισε να αναπτύσσεται ανάμεσά τους πολύ έντονη συμπάθεια, που δεν άργησε να εξελιχθεί σε καλή φιλία. Από τότε και αφού και οι δύο βρήκαν το χρόνο που χρειάζονταν έχουν βγει πολλές φορές μαζί, όπως το Σάββατο το βράδυ, που εθεάθησαν στο πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού Δρόμος.

Το τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον ανάμεσά τους κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Αν τελικά πρόκειται για μια δυνατή φιλία ή για έναν έρωτα που εξελίσσεται, θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα Βέβαια, τον τελευταίο καιρό κανένας από τους δύο δεν φέρεται να έχει σχέση, καθώς ο Νίκος Οικονομόπουλος χώρισε πρόσφατα από την επί ένα χρόνο αγαπημένη του Ζέτα Θεοδωροπούλου, ενώ και η Βικτώρια μετά το χωρισμό της από τον Στέφανο Κορκολή δεν βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου άλλου άντρα. Έτσι, φαίνεται ότι αυτή η ζεστή σχέση τους έχει όλες τις θετικές προοπτικές για να εξελιχθεί. Άλλωστε, τόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής όσο και το νεαρό μοντέλο είναι χαμηλού προφίλ άνθρωποι και δεν τους αρέσει να απασχολούν τη δημοσιότητα με τις προσωπικές του σχέσεις, γι αυτό κρατάνε διακριτική στάση και δεν μιλάνε ανοιχτά για αυτά τα θέματα.

Δ.Κ.