Ανακαινίζει το νέο του σπίτι

08.12.2008
Τρέχει και δεν φτάνει το τελευταίο διάστημα ο αγαπημένος τραγουδιστής! Μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω και της έναρξης των νυχτερινών του εμφανίσεων στο «Rex», αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα

Τρέχει και δεν φτάνει το τελευταίο διάστημα ο αγαπημένος τραγουδιστής! Μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω και της έναρξης των νυχτερινών του εμφανίσεων στο «Rex», αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα. Πέρα από καλός τραγουδιστής, ο Γιάννης Πλούταρχος είναι και σωστός οικογενειάρχης. Οι υποχρεώσεις του λοιπόν δεν περιορίζονται μόνο στα επαγγελματικά του αλλά και σε θέματα που αφορούν το σπίτι του, όπως μια ανακαίνιση! Αυτή την περίοδο, λοιπόν, και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρήκε χρόνο να ασχοληθεί και με το καινούργιο του σπίτι, μια βίλα στον Άλιμο με θέα στη θάλασσα την οποία αγόρασε πριν από λίγες μέρες και του κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Λάτρης της άνετης ζωής, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν θα μπορούσε παρά να ζει ανάλογα. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, προκειμένου μερικοί χώροι να γίνουν πιο λειτουργικοί και να είναι όλα έτοιμα για την πολυπόθητη μετακόμιση της πενταμελούς οικογένειας στο νέο της σπίτι σύντομα. Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να ξοδέψει αρκετά χρήματα για να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που έχει σκεφτεί, αφού τα πρώτα που ζήτησε ήταν πισίνα, γυμναστήριο και μερικές θέσεις πάρκινγκ. Όσο για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού, τα χρώματα που θα κυριαρχούν, καθώς και την επιλογή των επίπλων, τα έχει αναλάβει η σύζυγός του Μαρία. Η αγορά, πάντως, της πολυτελούς αυτής βίλας ήταν ένα μεγάλο όνειρο του Γιάννη Πλούταρχου εδώ και αρκετά χρόνια. Και εν μέσω της οικονομικής κρίσης, που το χρήμα χάνει την αξία του πολύ εύκολα, είναι ευνόητο γιατί ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να τοποθετήσει τα χρήματά του σε μια σίγουρη επένδυση.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές του πενταγράμμου και ήρθε επιτέλους η επιβράβευση των κόπων του με την αγορά αυτής της πολυτελούς κατοικίας, που σε λίγο καιρό θα αποτελέσει το νέο του καταφύγιο. Γι αυτό και επιβλέπει ο ίδιος όσο μπορεί τις εργασίες που γίνονται. Τι και αν η επαγγελματική του πορεία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, εκείνος δεν αρκείται μόνο σ' αυτό και φροντίζει και για το μέλλον του κάνοντας τις ανάλογες επενδύσεις. Ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του και θέλει να της εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια και ό,τι περισσότερο μπορεί.

Δ.Κ.