Το στήριγμα της Ματσούκα!

10.12.2008
Εκτός από στενό οικογενειακό πρόσωπο, η Μαρία Ματσούκα αποδείχθηκε στήριγμα για τη Δήμητρα. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αχώριστες, αφού η Μαρία βρίσκεται στο πλευρό της αδερφής της από την πρώτη στιγμή που αντιμετώπισε πρόβλημα στα προσωπικά της.

Από τη Δέσποινα Κωστορρίζου

Εκτός από στενό οικογενειακό πρόσωπο, η Μαρία Ματσούκα αποδείχθηκε στήριγμα για τη Δήμητρα. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αχώριστες, αφού η Μαρία βρίσκεται στο πλευρό της αδερφής της από την πρώτη στιγμή που αντιμετώπισε πρόβλημα στα προσωπικά της. Μπορεί η δημοφιλής ηθοποιός να εφαρμόζει την εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσει τις αλλαγές που επήλθαν πρόσφατα στην προσωπική της ζωή, παράλληλα όμως προσπαθεί να μη μεταφέρει στη δουλειά τα προβλήματα που έχει στα προσωπικά της. Ακλόνητο στήριγμα στο πλευρό της είναι η αδερφή της Μαρία, που, όχι μόνο της συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή της σχέσης της με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, αλλά όσο περνάει ο καιρός και βλέπει πόσο στεναχωρημένη είναι η Δήμητρα, προσπαθεί να τους τα φτιάξει ξανά.

Έτσι, ενώ αρχικά απέφευγε να συζητάει μαζί της το θέμα του χωρισμού της, για να μην τη φορτίζει ψυχολογικά, και προσπαθούσε να την κάνει να ξεχνιέται και να περνάει καλά, τώρα πια την προτρέπει να ξαναγυρίσει στο σύντροφό της. Τη συμβουλεύει να βάλει νερό στο κρασί της και να κάνει υπομονή, δίνοντάς του όσο χρόνο θέλει για να πάρει τις αποφάσεις που η ίδια θεωρεί αναγκαίες για να συνεχίσουν τη σχέση τους. Επιπλέον, της δίνει κουράγιο, καθώς οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν και τόσο εύκολες και είχε ανάγκη κάποιον που να εμπιστεύεται. Αυτόν τον βρήκε στο πρόσωπο της αδερφής της, την οποία εμπιστεύεται απόλυτα και μοιράζεται μαζί της όλα τα μυστικά της.

Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες παρέα. Άλλωστε, πάντοτε ήταν πολύ αγαπημένες και πολύ δεμένες και αυτό δεν το έκρυψαν ποτέ. Όλοι θυμόμαστε τη Δήμητρα στα πρώτα τραπέζια των μαγαζιών που εμφανιζόταν η Μαρία στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να της δώσει δύναμη και να τη βοηθήσει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση στην πίστα. Και η Μαρία όμως πάντα δηλώνει ότι λατρεύει τη Δήμητρα.

Αν θα καταφέρει να τους τα ξαναφτιάξει, κάτι που δεν ακούγεται απίθανο, τότε θα έχει χαρίσει στην αδερφή της την απόλυτη ευτυχία.