Γιατί ακυρώθηκαν οι συναυλίες της Βανδή;

01.12.2008
Οι κακοτυχίες συνεχίζονται για τη Δέσποινα Βανδή! Μετά από το ατύχημα και την εξαφάνισή της από τη νυχτερινή Αθήνα ακολούθησε και η ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεών της στην Κύπρο... Γιατί όμως συνέβη αυτό; Δεν θα εμφανιστεί τελικά στη Μεγαλόνησο η Δέσποινα Βανδή.

Οι κακοτυχίες συνεχίζονται για τη Δέσποινα Βανδή! Μετά από το ατύχημα και την εξαφάνισή της από τη νυχτερινή Αθήνα ακολούθησε και η ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεών της στην Κύπρο... Γιατί όμως συνέβη αυτό; Δεν θα εμφανιστεί τελικά στη Μεγαλόνησο η Δέσποινα Βανδή. Αν και η τραγουδίστρια περίμενε πώς και πώς να βρεθεί στην Κύπρο και να τραγουδήσει για τους Κύπριους, φαίνεται ότι εκείνοι δεν είχαν την ίδια άποψη. Με λίγα λόγια, δεν ανταποκρίθηκαν στο... κάλεσμά της και η προπώληση εισιτηρίων δεν ήταν η αναμενόμενη. Άλλη επίσημη εξήγηση δεν δόθηκε, όμως, απ ό,τι μαθαίνουμε, οι «βισσικοί» κάτοικοι της Κύπρου φάνηκε να υποστηρίζουν δυναμικά τη δική τους Άννα, γυρνώντας την πλάτη στην αντίπαλό της Δέσποινα.

Έτσι, λοιπόν, οι διοργανωτές έκριναν ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν οι εμφανίσεις και, τελικά, τις ακύρωσαν. Το κακό ξεκίνησε από το καλοκαίρι, όταν η γνωστή τραγουδίστρια κινδύνεψε με το αυτοκίνητό της, το οποίο συγκρούστηκε στη λεωφόρο Κηφισίας με όχημα μεγάλου κυβισμού. Η Δέσποινα τότε πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να ξεπεράσει το σοκ, ενώ για αρκετό καιρό κυκλοφορούσε με κολάρο. Από την άλλη, οι φήμες την ήθελαν να βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού από το σύζυγό της, κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Όμως, όπως η ίδια δήλωσε επανειλημμένα, τη φετινή χρονιά ήθελε να την αφιερώσει στην οικογένειά της και γι αυτό το λόγο απέφυγε να ενταχθεί σε κάποιο σχήμα ή να προγραμματίσει εμφανίσεις σε κάποια νυχτερινή πίστα της Αθήνας. Δεν είναι βέβαια λίγοι και εκείνοι οι κακεντρεχείς που ισχυρίζονται ότι η καριέρα της παρουσιάζει κάμψη και ότι ο πραγματικός λόγος της αποχής της από τις πίστες κρύβεται κάπου εκεί.

Μ.Μ.