Τι έκανε στην Κύπρο ο Τσαλίκης;

02.12.2008
Στο Νησί της Αφροδίτης ταξίδεψαν πριν από λίγες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του Δώρα. Όχι, δεν πήγαν για μίνι φθινοπωρινές διακοπές, αλλά με την ευκαιρία της εμφάνισης

Από τον ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

Στο Νησί της Αφροδίτης ταξίδεψαν πριν από λίγες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του Δώρα. Όχι, δεν πήγαν για μίνι φθινοπωρινές διακοπές, αλλά με την ευκαιρία της εμφάνισης του Γιώργου στην τελετή έναρξης αγώνων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αναζήτησαν το ιδανικό εξοχικό, για να περνούν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στις διακοπές τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τσαλίκης επισκέπτεται την Κύπρο. Στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στο νησί, αλλά έχει περάσει και αξέχαστες διακοπές. Αυτή τη φορά, όμως, η επίσκεψή του στο Νησί της Αφροδίτης μαζί με τη Δώρα είχε διαφορετικό σκοπό. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, είναι στη διαδικασία αναζήτησης ενός σπιτιού στην Κύπρο για να περνάει εκεί τον ελεύθερο χρόνο του μαζί με την οικογένειά του. «Μ αρέσει πολύ η Κύπρος και η ηρεμία που προσφέρει αυτή η χώρα. Όποτε έρχομαι εδώ, γαληνεύω πραγματικά. Είναι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσουν παιδιά. Μας αρέσει πολύ. Ήδη έχουμε αρχίσει και κοιτάζουμε κάποια σπίτια με σκοπό να αποκτήσουμε ένα για να περνάμε εδώ τις διακοπές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε τηλεοπτικό σταθμό του νησιού.

Βέβαια, στην απόφασή του αυτή συνηγορεί και το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει πολλούς και καλούς φίλους στην Κύπρο.

Έτσι, σε κάθε ευκαιρία πετάγονται για να τους δουν, ενώ, όποτε του γίνει κάποια πρόταση να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση εκεί, αμέσως την αποδέχεται. Αυτή τη φορά, βέβαια, εκτός από το να αναζητάει το καινούργιο του εξοχικό, έδωσε το «παρών» μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου και την Ευρυδίκη και στην τελετή έναρξης αγώνων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.