Πουλάει η προσωπική ζωή;

02.12.2008
Δηλώνουν ότι τους ενοχλεί όταν η προσωπική τους ζωή βγαίνει στα εξώφυλλα των lifestyle εντύπων ή στις εκπομπές κοινωνικού σχολιασμού.

Δηλώνουν ότι τους ενοχλεί όταν η προσωπική τους ζωή βγαίνει στα εξώφυλλα των lifestyle εντύπων ή στις εκπομπές κοινωνικού σχολιασμού. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος επώνυμος κινήθηκε νομικά εναντίον δημοσιογράφου ή εντύπου όταν εκείνο αναφέρθηκε στα προσωπικά του. Πότε όμως οι σταρ μιλάνε για τα προσωπικά τους;

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς όλοι περίμεναν ότι η σχέση τους θα είχε την εντελώς αντίθετη κατάληξη. Ο λόγος για τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη, που εντελώς ξαφνικά πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Δεν ήταν βέβαια λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να μιλήσουν για έναν ψεύτικο χωρισμό, που είχε ως στόχο να ανεβάσει τα ελαφρώς πεσμένα νούμερα της εκπομπής της Σοφίας. Η συνέντευξη του Αλέξανδρου στην Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, ξεκαθάρισε τα πράγματα για τις αποφάσεις του ζευγαριού και αποκάλυψε την αλήθεια. Στο παρελθόν βέβαια Αλέξανδρος και Σοφία είχαν ξαναχωρίσει... τόσο όσο για να γίνει ντόρος και να ανέβουν τα νούμερα, καταλαβαίνοντας και οι ίδιοι ότι η σχέση τους πουλάει.

Όλη η καριέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου στηρίχτηκε στην προσωπική της ζωή. Ένας ψεύτικος αρραβώνας με τον Ηλία Ψινάκη και ένα καυτό φιλί μεσοπέλαγα ήταν αρκετά για να απογειώσουν την καριέρα του πανέμορφου μοντέλου και να καλλιεργήσουν τα ανάλογα... μυστήρια γύρω από τη ζωή της. Η ίδια απέφευγε άλλωστε να μιλήσει συγκεκριμένα για τη σχέση της με τον Ηλία, ενώ παράλληλα δημιουργούσε τη σχέση της με τον Μισέλ, τον έρωτα της ζωής της.

Η Ράνια Θρασκιά είναι άλλη μία χαρακτηριστική περίπτωση προσώπου που απέφευγε να αναφέρεται στα προσωπικά του. Δεν παραδέχτηκε ποτέ τη σχέση της με τον Γρηγόρη, παρά μόνο όταν έφυγε από το πλευρό του και ξεκίνησε τη solo καριέρα της. Φυσικά, παρότι τα δημοσιεύματα και αυτές οι ερωτήσεις την ενοχλούν, μίλησε σε εβδομαδιαίο έντυπο ξεκάθαρα, χωρίς να δείχνει ενοχλημένη. Η Δήμητρα Ρουμπέση, από την άλλη, επέλεξε να μιλήσει για το χωρισμό της από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην πρώτη εμφάνισή της στο «Super Star» σαν ένα δώρο στους καινούργιους της συνεργάτες. Πριν από αυτή της την εξομολόγηση ποτέ δεν είχε παραδεχθεί ανοιχτά ότι η σχέση της με τον Ανδρέα περνούσε κρίση.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ