Η μεγάλη αγάπη της Άντζελας!

04.12.2008
Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν τσακωμένους, όμως η ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στο γιο και στη μητέρα παραμένει άρρηκτη. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου και το γιο της Βαγγέλη Ψίχα, που βρίσκεται δίπλα της κάθε στιγμή και της προσφέρει απλόχερα την αγάπη του.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν τσακωμένους, όμως η ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στο γιο και στη μητέρα παραμένει άρρηκτη. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου και το γιο της Βαγγέλη Ψίχα, που βρίσκεται δίπλα της κάθε στιγμή και της προσφέρει απλόχερα την αγάπη του. Είναι μία από τις πιο τρυφερές και σωστές μητέρες της ελληνικής σόουμπιζ. Η γνωστή τραγουδίστρια μεγάλωσε μόνη της την κόρη της Όλγα, προσφέροντάς της όχι μόνο αγάπη, αλλά και όλα τα εφόδια για να έχει μια καλή ζωή. Ο Βαγγέλης, όμως, μπήκε στη ζωή της αρκετά αργότερα, αν και πάντα ήταν μια πληγή για εκείνη το γεγονός ότι δεν μπορούσε να τον κρατάει στην αγκαλιά της και να του δίνει τη μητρική στοργή. Είναι γνωστό μάλιστα, όπως και η ίδια η τραγουδίστρια έχει δηλώσει, ότι το τραγούδι της «Θέλω να έρθω να σε αρπάξω από την άλλη» το τραγούδησε για εκείνον. Τη χαρά όμως και την αγάπη της για τον Βαγγέλη έχουν σκιάσει στο παρελθόν δημοσιεύματα που ήθελαν μητέρα και γιο να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Τα ίδια τα γεγονότα όμως διαψεύδουν τις φήμες, αφού η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού όχι μόνο διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις μαζί του, αλλά τον έχει στο πλευρό της κάθε βράδυ στο κέντρο «Μaya Μaya» όπου εμφανίζεται.

Ο Βαγγέλης αισθάνεται μεγάλη περηφάνια για τη μητέρα του, την οποία λατρεύει και τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Όσο για την Άντζελα; Προσπαθεί να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο και να βρίσκεται δίπλα του κάθε στιγμή, ενώ στο βλέμμα της είναι ζωγραφισμένη η αγάπη που τρέφει για εκείνον. Όταν βρίσκεται στο καμαρίνι της, θέλει να τον έχει μαζί της, εκεί που τους πετύχαμε και εμείς παρέα και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι η αγάπη τους είναι ξεχωριστή και απόλυτη.