Ντενίση: Ευτυχισμένη όσο ποτέ!

27.11.2008
Την πρεμιέρα της φετινής θεατρικής της παράστασης έκανε η Μιμή Ντενίση στο κατάμεστο «Ιλίσια-Ντενίση» στις 20 Νοεμβρίου. Φέτος πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Το σ' αγαπώ δεν είναι... ντεμοντέ»

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Την πρεμιέρα της φετινής θεατρικής της παράστασης έκανε η Μιμή Ντενίση στο κατάμεστο «Ιλίσια-Ντενίση» στις 20 Νοεμβρίου. Φέτος πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Το σ' αγαπώ δεν είναι... ντεμοντέ» του Νόελ Κάουαρντ. Φαίνεται όμως ότι ζει και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού είχε κοντά της δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, την κόρη της Μαριτίνα και το σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο. Από νωρίς ο Σωτήρης Πολύζος βρισκόταν στο φουαγιέ του Θεάτρου «Ιλίσια-Ντενίση» και μιλούσε με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί για την παράσταση. Ο γνωστός δημοσιογράφος έδειχνε εξοικειωμένος με τη δημοσιότητα και απαντούσε στις ερωτήσεις των συναδέλφων του αυθόρμητα. Στο πρόσωπό του, όμως, ήταν ζωγραφισμένη η αγωνία για την πρεμιέρα της πολυαγαπημένης του συζύγου, ενώ δεν κρυβόταν η ευτυχία που βιώνει το νιόπαντρο ζευγάρι. Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας σε φιλικά του πρόσωπα, έλεγε ότι είχε έρθει προετοιμασμένος για τους δημοσιογράφους, αν και προτιμά να κρατάει αμυντική στάση για να αποφευχθούν τα όποια προβλήματα. Η Μιμή Ντενίση κατέφθασε στο θέατρο με ελαφρά καθυστέρηση το ραντεβού ήταν για τις 21:15, ενώ η παράσταση ξεκίνησε γύρω στις 22:00, έδειχνε αρκετά αγχωμένη, αλλά πιο λαμπερή από ποτέ! Μέσα στο θέατρο οι ταξιθέτες-ηθοποιοί τοποθετούσαν τον κόσμο στις θέσεις του και κρατούσαν υπέροχη συντροφιά ερμηνεύοντας τζαζ μελωδίες.

Αυτή ήταν μια μικρή έκπληξη, αφού κανείς δεν περίμενε ότι ο Μιχάλης Μητρούσης, η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Διαγούπη και ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ντυμένοι ταξιθέτες, θα τους οδηγούσαν στη θέση τους. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνεχίστηκαν όταν μέσα στο θέατρο μπήκε η Μιμή Ντενίση και κάθισε στη δεύτερη σειρά, ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν τι γίνεται και γιατί δεν βρισκόταν στη σκηνή. Παράλληλα παίζονταν σκηνές από την ταινία «Άννα Καρένινα».

Στιγμές με τη Μαριτίνα
Η ηθοποιός στα πρώτα λεπτά της παράστασης, όταν καθόταν στα καθίσματα της πλατείας, δεν σταμάτησε στιγμή να κρατάει το χεράκι της Μαριτίνας, η οποία καθόταν στην πρώτη σειρά δίπλα στη γιαγιά της, αλλά δεν έπαιρνε το βλέμμα της από τη μαμά της. Η μικρή Μαριτίνα μεγάλωσε και παρακολούθησε ολόκληρη την παράσταση με ενδιαφέρον, ενώ χειροκροτούσε και στήριζε τη μητέρα της με μοναδικό τρόπο την ημέρα της πρεμιέρας.

Ο Σωτήρης Πολύζος καθόταν στη διπλανή σειρά καθισμάτων, μόλις όμως έγινε διάλειμμα, πήγε κατευθείαν στη Μαριτίνα και το μικρό κορίτσι τον αγκάλιασε και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο όλο τρυφερότητα, αποδεικνύοντας ότι οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια πολύ αγαπημένη σχέση. Η Μιμή Ντενίση πράγματι πολλές φορές κατά τη διάρκεια της παράστασης κοιτούσε τα δύο της αγαπημένα πρόσωπα και εκείνη την ώρα έπαιρνε περισσότερη δύναμη για να συνεχίσει. Είναι φανερό ότι η Μιμή ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού πλέον έχει στο πλευρό της ένα σύζυγο που τη λατρεύει και τη μοναχοκόρη της, που της δίνει αγάπη και τρυφερότητα χωρίς φειδώ.