Και κορμί και φωνή

27.11.2008
Είναι νέες, όμορφες και έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον κόσμο με το μπρίο και τα τραγούδια τους. Σας παρουσιάζουμε σήμερα την dream team των νέων και πολλά υποσχόμενων τραγουδιστριών. Μάθετε ποιες είναι, τα μυστικά τους και γιατί ξεχωρίζουν.

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Είναι νέες, όμορφες και έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον κόσμο με το μπρίο και τα τραγούδια τους. Σας παρουσιάζουμε σήμερα την dream team των νέων και πολλά υποσχόμενων τραγουδιστριών. Μάθετε ποιες είναι, τα μυστικά τους και γιατί ξεχωρίζουν.

Τελικά, δεν είναι μόνο η Σάσα Μπάστα και η Τζούλια Αλεξανδράτου που επιχειρούν να ανανεώσουν το σκηνικό στο χώρο του τραγουδιού. Αρκετές νέες και ωραίες κυρίες δοκιμάζουν με τα CD τους αλλά και με τις εμφανίσεις τους να πείσουν ότι κάτι ελπιδοφόρο παίζει στο χώρο, τη στιγμή που διάφοροι εγκέφαλοι στην εγχώρια δισκογραφία αναζητούν καθημερινά και με την ένδειξη «επείγον» μάλιστα σωσίβιο από νέα και άφθαρτα κορίτσια. Ας γνωρίσουμε μερικές από αυτές τις εντυπωσιακές κυρίες, που συνδυάζουν φωνή και κορμί.

Νάνσυ Αλεξιάδη
Η νεαρή τραγουδίστρια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο πάλαι ποτέ κραταιό ριάλιτι «Fame Story 3», ενώ είχε συζητηθεί και λόγω της φιλικής σχέσης της με τον Λευτέρη Πανταζή. Τη σεζόν 2005-2006 εμφανίστηκε στο σχήμα όπου πρωταγωνιστούσαν οι Χρήστος Δάντης και Νίκος Κουρκούλης, ενώ την άνοιξη του 2006 ήρθε το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο «Ξέρω ποια είμαι». Οι Valentino και Χριστόδουλος Σιγανός την ενίσχυσαν με ένα remix που της έκαναν, ενώ το πρώτο single της, που είχε τίτλο «Ξέρω ποια είμαι», έγινε και βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία του Νίκου Περράκη και με τη συμμετοχή πολλών γνωστών μοντέλων. Σήμερα εξακολουθεί να δοκιμάζει τα «πατήματά» της σε γνωστά νυχτερινά κέντρα.

Αμαρυλλίς
Όταν πήγε στην εταιρεία που ανήκει σήμερα, εξέφραζε δημοσίως τη συμπάθειά της προς το πρόσωπο της τότε διευθύντριάς της Όλγας Παυλάτου. Ανανεωμένη, κάνει personal training, όπως λέει, 2-3 φορές την εβδομάδα, προτιμάει τα θαλάσσια σπορ (βλέπε σκι και beach volley), ενώ εκτός πίστας παραμένει ένα απλό άτομο, που δεν βάφεται και κινείται διακριτικά. Φήμες θέλουν την εντυπωσιακή κυρία της πίστας να είναι έτοιμη για γάμο. Σημειώστε ότι το πρώην μέλος του συγκροτήματος ΕΧΙS υπέγραψε την πρώτη δισκογραφική δουλειά της το Σεπτέμβριο του 2006. Ένα χρόνο μετά ήρθε η «Θετική ενέργεια» με 12 τραγούδια, απ όπου το πρώτο ραδιοφωνικό single ήταν το «Τι τραβάω εγώ με σένα». Σήμερα συνεχίζει ακάθεκτη τις εμφανίσεις της στα «Αστέρια» της Γλυφάδας στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.

Εύα Μιλλή
Η δεύτερη δισκογραφική προσπάθειά της κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Αναπολώ κάθε στιγμή» σε νέα εταιρεία, δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο της. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μικρή ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική. Οι καθηγητές της, όπως θυμάται, είχαν προβλέψει ότι θα στραφεί προς το τραγούδι και έτσι αρκετά νωρίς η εντυπωσιακή αθλήτρια είπε «αντίο» στο στίβο, για να σπουδάσει αρχικά μοντελίστ και στη συνέχεια να δοκιμάσει τις δυνάμεις της με το μικρόφωνο στην πίστα. Οι συνεργασίες της επί σκηνής με τους: Πασχάλη Τερζή, Καίτη Γαρμπή, Αντώνη Βαρδή, Αντώνη Ρέμο, Σάκη Ρουβά και άλλους της έδωσαν εμπειρίες για να συνεχίσει ακάθεκτη.

Νάταλι Θάνου
Η εντυπωσιακή ομολογουμένως εμφάνισή της και ένας τίτλος στο διαγωνισμό Playmate 2007 είναι τα «δυνατά χαρτιά» της όμορφης κυρίας της πασαρέλας, που δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο χώρο του τραγουδιού και αναρωτιέται σε ένα τραγούδι της «Why Νot?». Οπαδός της χορευτικής μουσικής, τραγουδάει πού και πού και μπαλάντες και ονειρεύεται να κάνει τη διαφορά όχι μόνο με το κορμί της, αλλά κυρίως με τη φωνή της.

Χριστίνα Κολέτσα
Η «6η αίσθηση» είναι το πρώτο άλμπουμ της. Είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Fame Story 4» και πλέον επιχειρεί να καταξιωθεί στην πίστα με live εμφανίσεις. Μένει μόνο να κάνει και την έκρηξη από πλευράς σουξέ, για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους ότι εκτός από όμορφη έχει και τη στόφα της πρωταθλήτριας. Φέτος τραγουδάει σε γνωστό πόστο στη Θεσσαλονίκη. Στην προσωπική της ζωή διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη και δηλώνει πολύ ερωτευμένη.

Σοφία Στρατή
Έκανε ντεμπούτο με το άλμπουμ «Μια πεταλούδα» σε pop-rock ήχο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά έχει ρίζες στη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη. Ξεκίνησε τραγουδώντας soul, funk και rnb και εμφανιζόταν σε πίστες και κλαμπ. Από τις συνεργασίες της με γνωστά ονόματα, όπως οι: Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Μαζωνάκης, Πέγκυ Ζήνα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, έχει αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες. Το πρώτο single από το νέο CD της είναι διασκευή του «Unfaithful» της Rihanna και έχει τίτλο «Μια στιγμή». Στο «Να μην ξεχάσεις» τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Θέλξη
Η πρώτη Ελληνίδα τραγουδίστρια που ασφάλισε κάποιο μέρος του σώματός της έχει ύψος 1,90 μ. Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή και επιχειρεί να συνδυάσει φωνή και κορμί. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Τζένιφερ Λόπεζ, έχει ασφαλίσει τα πόδια της, που προσέξτε! ξεπερνούν σε μήκος το 1 μ., έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ! Η Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια ήθελε, όπως λέει, από πολύ μικρή να γίνει τραγουδίστρια. Με το παράστημά της, βέβαια, ξεχώριζε όπου και αν πήγαινε. Έχει κάνει αθλητισμό και έχει φτάσει ακόμη και σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο τριπλούν. Άρχισε τις εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Βέρτη και συνεργάστηκε με ονόματα, όπως οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Έλλη Κοκκίνου, Πέγκυ Ζήνα, Έλενα Παπαρίζου κ.ά. Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της CD single με τίτλο το όνομά της.

Χρύσπα
Γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1982 στην Αθήνα και, όπως λέει, από μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στην Αίγινα. Σε ηλικία 3 ετών έκανε μαθήματα κλασικού μπαλέτου παίρνοντας διπλώματα, ενώ παράλληλα έκανε και μαθήματα πιάνου, κλασικής κιθάρας και φωνητικής. Στο Γυμνάσιο ανακάλυψε τα φωνητικά της προσόντα. Το 2003 η πρώτη δισκογραφική δουλειά της την έβαλε στο παιχνίδι, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Χρύσπα» λειτούργησε θετικά και ο τίτλος της εντυπωσιακής παρουσίας στην πίστα άρχισε να τη συνοδεύει. Με το άλμπουμ «Πόσα χρωστάω» πήρε και χρυσό δίσκο, ενώ το 2007 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Καθρέφτης». Πέρυσι συμμετείχε ως υποψήφια για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, κάτι που η ίδια χαρακτήρισε μοναδική εμπειρία, ενώ στη συνέχεια βρήκε ξανά τον εαυτό της με εμφανίσεις σε γνωστές πίστες.

Φανή Δρακοπούλου
Το τραγούδι «Απών», που είναι remix, με την υπογραφή των Valentino και Χριστόδουλου Σιγανού, ακούγεται στα ραδιόφωνα και σε κλαμπ με ελληνική μουσική. Η ερμηνεύτριά του έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η αλήθεια είναι ότι έγινε πολύ γνωστή όταν πριν από δύο περίπου σεζόν τραγούδησε το «Θέλω να τα πιω», που έγινε σλόγκαν. Τραγουδώντας το κινηματογραφικό κλασικό κομμάτι «Άνοιξε, άνοιξε», που έγραψαν ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιάννης Δαλιανίδης, έδωσε τα διαπιστευτήριά της. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το 2006, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι διαθέτει ήδη το δικό της φαν κλαμπ. Όσο για τα προσωπικά της; Διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με γνωστό Θεσσαλονικιό και, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ζει τον απόλυτο έρωτα.

Μαρία Ιακώβου
Η Μαρία Ιακώβου βρήκε... ζωή στα «Μαύρα τα μεσάνυχτα», το τραγούδι τίτλων της ομώνυμης σειράς του Mega. Μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια και το έψαχνε πολύ. Πήγε στο «Fame Story 4», αλλά κέρδισε το «λαχείο» με το σίριαλ. Σε μια περίοδο που άλλοι συνάδελφοί της κυνηγάνε τη δημοσιότητα με κάθε τρόπο εκείνη υπέγραψε το πρώτο ομώνυμο ολοκληρωμένο άλμπουμ της το περασμένο καλοκαίρι και με σταθερά βήματα χτίζει την καριέρα της. Το άλμπουμ αποτελείται από 12 λαϊκά τραγούδια σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και της Βίκυς Γεροθόδωρου, από τα οποία το δεύτερο single της, το «Πάλι δεν είσαι εδώ», παίζεται ήδη στο ραδιόφωνο και θεωρείται σίγουρη επιτυχία.

Μαρία Καρλάκη
Η παρουσία της στο «Dream Show» σχολιάστηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, αφού κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και, παρόλο που δεν έμεινε στο παιχνίδι για πολύ, απέκτησε φανατικούς θαυμαστές. Η Μαρία Καρλάκη, πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, διαθέτει σπουδές στη βυζαντινή μουσική και φωνή με ξεχωριστή χροιά. Οι συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα της πίστας της έχουν δώσει μοναδικές εμπειρίες, ενώ μόλις πέρυσι κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τραγούδια γραμμένα από την ίδια. Αυτόν τον καιρό κάνει εντατικές πρόβες, αφού σε λίγο καιρό θα εμφανίζεται στο «Galea Live» στη Γλυφάδα.