Σε απόγνωση ο Καπουτζίδης!

26.11.2008
Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει ο Γιώργος Καπουτζίδης από το σοκ που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν διαπίστωσε ότι ξέχασε μέσα σε ταξί το laptop του, με προσωπικά αρχεία και κυρίως με την προετοιμασία πολλών μηνών για την επόμενη τηλεοπτική του απόπειρα.

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος από το σοκ που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν διαπίστωσε ότι ξέχασε μέσα σε ταξί το laptop του, με προσωπικά αρχεία και κυρίως με την προετοιμασία πολλών μηνών για την επόμενη τηλεοπτική του απόπειρα.

Ως γνωστόν, ο Γιώργος, αν και έχει δίπλωμα οδήγησης, δεν διαθέτει αυτοκίνητο και μετακινείται με ταξί. Το ίδιο έκανε και την προηγούμενη Τρίτη, όταν χρειάστηκε να μεταβεί σε ένα επαγγελματικό του ραντεβού. Αυτή τη φορά δεν κάλεσε ραδιοταξί, όπως συνηθίζει, και σταμάτησε ένα από το δρόμο. Δυστυχώς, αυτό ήταν και το μεγάλο του λάθος, αφού, αν το είχε καλέσει, θα μπορούσε να το αναζητήσει και να μη βρίσκεται σήμερα σε τόσο δύσκολη θέση. Τα πράγματα όμως έγιναν πολύ χειρότερα για εκείνον, επειδή δεν είχε εκτυπώσει όσα είχε γράψει και δεν κρατούσε κάπου αλλού σημειώσεις. Έτσι θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή τη συγγραφή της νέας του κωμικής σειράς.

Όσοι τον ζουν από κοντά, όσο και αν προσπαθούν να τον παρηγορήσουν, δεν το καταφέρνουν με επιτυχία. Μόνο ο ίδιος γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι κάποιος να ξεκινάει πάλι από το μηδέν κάτι που με τόσο κόπο είχε δημιουργήσει, αφού αφιέρωσε πολύ χρόνο ακόμα και το καλοκαίρι για να συγγράψει το παραπάνω υλικό. Από το στενό του περιβάλλον πληροφορηθήκαμε πως αυτή τη φορά η ιδέα του δεν έχει να κάνει με τη λύση κάποιου μυστηρίου, όπως συνέβη με το «Παρά πέντε». Έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στους χαρακτήρες, κρατώντας κι ένα ρόλο για τον ίδιο φυσικά, οι οποίοι θα βασίζονται σε εξίσου έξυπνες ατάκες. Στο πλευρό του θα δούμε πολλές γνώριμες «φάτσες» από τις μέχρι τώρα συνεργασίες του. Ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι της Σμαράγδας Καρύδη, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι οριστικό!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ