7.000 διατροφή για το διαζύγιο

27.11.2008
Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της σόουμπιζ. Όπως πρώτο το ΛΟΙΠΟΝ είχε γράψει, ο ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο και η Μαριάννα Σταματοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Από την ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της σόουμπιζ. Όπως πρώτο το ΛΟΙΠΟΝ είχε γράψει, ο ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο και η Μαριάννα Σταματοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Ωστόσο, το διαζύγιό τους δεν θα βγει αναίμακτα, αλλά θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, καθώς πλέον τους χωρίζουν πολλά.

Μετά από έναν κεραυνοβόλο έρωτα και μια σχέση δυνατή, που επισημοποιήθηκε με τα δεσμά του γάμου και τη γέννηση του παιδιού τους, ήρθε ο χωρισμός και τώρα η αντιδικία ενώπιον του δικαστηρίου.Αν και έδειχναν ότι ζούσαν την απόλυτη ευτυχία, ξαφνικά από την περασμένη άνοιξη ακούστηκαν οι πρώτες φήμες χωρισμού, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου.

Η πρώην πλέον σύντροφος του Νέρι Καστίγιο επιστρέφει στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της καρπό του έρωτά τους με το Βραζιλιάνο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Η ίδια αποφάσισε να διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης της και διατροφή τόσο για εκείνη όσο και για το παιδί της από τον άσο των γηπέδων. Έτσι, πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα Σταματοπούλου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της Νέρι Καστίγιο, από τον οποίο ζητάει να έχει την επιμέλεια της κόρης τους καθώς επίσης, όπως ακριβώς αναφέρεται στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας: «Να υποχρεωθεί ο καθ ου να καταβάλλει μηνιαίως: α) σε εμένα υπό την ιδιότητά μου ως έχουσα την εν τοις πράγμασι επιμέλεια της ανήλικης κόρης μας το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ (2.900) για προσωρινή διατροφή της, προκαταβάλλοντας το ποσό αυτό εντός των πέντε πρώτων ημερών κάθε μήνα, νομιμοτόκως σε περίπτωση καθυστερήσεως καταβολής μέχρις ολοσχερούς εξοφλήσεως, μέχρι την έκδοση απόφασης επί της τακτικής αγωγής μου και β) σε εμένα ατομικά το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων ευρώ (4.200) για προσωρινή διατροφή δική μου». Σε άλλο σημείο της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων η Μαριάννα Σταματοπούλου ζητάει να «επιτραπεί σ' εμένα η χρήση των ακόλουθων κινητών πραγμάτων που αποτελούσαν στοιχεία του οικιακού εξοπλισμού και συγκεκριμένα: 1 πλυντήριο, 1 κουζίνα κεραμική, 1 ψυγείο, 1 κρεβάτι ημίδιπλο και 1 τηλεόραση».

Τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να συζητηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου και όλα δείχνουν ότι μια νέα αντιδικία διαζυγίου ξεκινάει ανάμεσα σ' ένα πρώην λαμπερό ζευγάρι. Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα καλλονή στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αναφέρει άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της με τον Καστίγιο, τα οποία την οδήγησαν να πάρει την απόφαση του χωρισμού. Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε με το δικηγόρο της Μαριάννας Σταματοπούλου, Νίκο Αγαπηνό, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Περιμένουμε την ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει. Η κ. Σταματοπούλου θέλει να προασπίσει τόσο το συμφέρον του παιδιού της όσο και το δικό της». Το σίγουρο είναι πως σε λίγες μέρες θα παιχτεί η πρώτη πράξη της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην αγαπημένο ζευγάρι και, όπως όλα δείχνουν, η «μάχη» θα είναι σκληρή.