Harrys angels

25.11.2008
H Παραλία είναι ακόμα Live και το φωνάζει ή μάλλον το τραγουδάει, όπως θέλετε, πείτε το, σημασία έχει πως στο «Παραλία Live» ερμηνεύει η Σάσα Μπάστα! Και όλοι οι αγαπημένοι φίλοι της, με πρώτο και καλύτερο τον Χάρη Σιανίδη, βρέθηκαν εκεί για να την απολαύσουν.

H Παραλία είναι ακόμα Live και το φωνάζει ή μάλλον το τραγουδάει, όπως θέλετε, πείτε το, σημασία έχει πως στο «Παραλία Live» ερμηνεύει η Σάσα Μπάστα! Και όλοι οι αγαπημένοι φίλοι της, με πρώτο και καλύτερο τον Χάρη Σιανίδη, βρέθηκαν εκεί για να την απολαύσουν. Βγαίνει ο Χάρης Ακριτίδης και η αοιδός Σάσα στην πίστα και όλα τα μοντέλα ανεβαίνουν στα τραπέζια! Να καούν τα τακούνια! Μόνο ένα παλικάρι κάθεται σε μια γωνιά, σκεπτικό ο Χάρης Σιανίδης. Τα κορίτσια έχουν σόου αύριο για τον Toni Montana, τι θα γίνει αν έχουν μαύρους κύκλους ωρέ;

Μην αγωνιάτε, αγαπητοί αναγνώστες, ο γνωστός στυλίστας τα κατάφερε για άλλη μια φορά οργανώνοντας ένα καταπληκτικό σόου για τη γνωστή εταιρεία ρούχων στο club «Εnzzo». Επώνυμες ιταλικές δημιουργίες και εντυπωσιακό styling έδωσαν ρεσιτάλ κομψότητας και πολυτέλειας (ευτυχώς, όχι σαν της Σάσας, ε, γιατί είμαστε και μοντέρνοι άνθρωποι και δεν μπορούμε το πολύ έντεχνο!).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ