RICH, young & beautiful

27.11.2008
Εάν γυριζόταν πάλι η «Δυναστεία», τότε πιστέψτε με, τα τέκνα της Αλέξις Κόλμπι και του Μπλέικ Κάρινγκτον θα έπιναν τον macchiato τους στο RICH.

Εάν γυριζόταν πάλι η «Δυναστεία», τότε πιστέψτε με, τα τέκνα της Αλέξις Κόλμπι και του Μπλέικ Κάρινγκτον θα έπιναν τον macchiato τους στο RICH. Θα μπορούσα να πω και ο Μπραντ με την Κέλι του «Βeverly Hills Ηigh», αλλά αν θυμάμαι καλά (από τις επαναλήψεις του Alter το καλοκαίρι δηλαδή), σε ένα ταπεινό diner-αμερικανιά πήγαιναν.

Τέλος πάντων, το caf-restaurant RICH δεν έκρυψε ποτέ το σνομπ χαρακτήρα του (το φωνάζει και με το όνομά του) και τη μετα-«Εgomio» και μετα-LΙS εποχή ανακηρύχθηκε ο πιο «hot» προορισμός στη Γλυφάδα. Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έχει τα άγγιγμα του Μίδα και τα νότια προάστια του έχουν παραδοθεί, ακολουθώντας ευλαβικά κάθε επιχειρηματική του απόπειρα. Ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια και το caf του είναι γεμάτο μοντέλα, ηθοποιούς, κοσμικούς επιχειρηματίες μέχρι wannabes και celebrity stalkers! Στο party που έγινε για λίγους φίλους και πιστούς πελάτες, για να γιορτάσουν την επιτυχία του, παρέλασε όλη η νεοκοσμική Γλυφάδα και απέτισε φόρο τιμής για τις ατελείωτες ώρες see and be seen που έχει περάσει στους καναπέδες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ