Το τέλος μίας φιλίας;

19.11.2008
Τρίτη και φαρμακερή αποδείχθηκε η φετινή συνεργασία της Πέγκυ Ζήνα με το Νίνο. Όπως ακούγεται και λέγεται οι δύο φίλοι περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για
Τρίτη και φαρμακερή αποδείχθηκε η φετινή συνεργασία της Πέγκυ Ζήνα με το Νίνο. Όπως ακούγεται και λέγεται οι δύο φίλοι περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για το τέλος μία φιλίας. Όλα ξεκίνησαν από το Νίνο, ο οποίος φέτος στο «VOX» δεν έχει πολύ χρόνο πάνω στην πίστα, πράγμα που δεν του άρεσε και τόσο. Είχε λένε και θέμα με την αφίσα. Γενικά, πολλά τα παράπνονα του Νίνο.

Έτσι, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με όχι και τόσο κομψό τρόπο, με αποτέλεσμα η Πέγκυ να εκνευριστεί μαζί του. Όλα αυτά έγιναν λίγο πριν την πρεμιέρα του σχήματος και προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο παραπέντε, δόθηκε μία λύση που να ικανοποιεί το νεαρό τραγουδιστή.

Ωστόσο, η Ζήνα δεν ξέχασε τη συμπεριφορά του φίλου της, τον οποίο έχει στηρίξει στο ξεκίνημα του, αφού έχουν συνεργαστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν και μάλιστα με επιτυχία, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η απογοήτευση της Πέγκυ είναι εμφανής και ακούγεται ότι οι σχέσεις τους έχουν μπει στον πάγο και πολύ δύσκολα μπορούν να φτιάξουν μεταξύ τους τα πράγματα.