CΕLΕΒRΙΤΥ RΕΡΟRΤ

13.11.2008
Θα σοβαρευτώ τώρα για να σου πω κάτι πολύ σημαντικό. Η Πενέλοπε Κρουζ θέλει να γίνει μάνα (του δειλινού καμπάνα!). Δεν θέλει όμως να κάνει δικό της παιδί, αλλά να υιοθετήσει. Ε δεν είναι λίγο κι αυτό.

Μάμα μία
Θα σοβαρευτώ τώρα για να σου πω κάτι πολύ σημαντικό. Η Πενέλοπε Κρουζ θέλει να γίνει μάνα (του δειλινού καμπάνα!). Δεν θέλει όμως να κάνει δικό της παιδί, αλλά να υιοθετήσει. Ε δεν είναι λίγο κι αυτό. Το αποκάλυψε ο αδερφός της ότι η ηθοποιός θέλει να μπει και αυτή στη μόδα των διάσημων που υιοθετούν παιδιά από τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Μάλιστα, θέλει να υιοθετήσει παιδί από την Ινδία και θαυμάζει, σου λέει, την Αντζελίνα Τζολί, που το έχει κάνει ήδη. Τη Μαντόνα δεν τη θαυμάζει; Απλώς αναρωτιέμαι. Όπως επίσης αναρωτιέμαι και το άλλο... Με τον Χαβιέ Μπαρδέμ που είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο, γιατί δεν βάζουν κουλούρα και μπροστά για παιδάκι; Καλά... δεν ανακατεύομαι στα οικογενειακά τους.

Σκέτη πρόκληση
Μια Κέιτ Γουίνσλετ όχι απλώς αγνώριστη, αλλά σκέτη μπουκιά και συχώριο απόλαυσαν οι αναγνώστες του περιοδικού «Vanity Fair». Δεν το είδες; Α, εμένα μου έστειλε αντίτυπο του τεύχους και την καμάρωσα. Η φωτογράφησή της θυμίζει το στυλ της Κατρίν Ντενέβ στην ταινία «Η ωραία της ημέρας» (πολύ ωραία ταινία μου έχουν πει, εγώ δεν την έχω δει). Βέβαια, μου εξομολογήθηκε η Κέιτ, ένα μικρό ρετουσάρισμα έγινε στις φωτογραφίες και κυρίως στο πρόσωπο και το χρώμα του δέρματος. «Μόνο;» τη ρώτησα. Ε σου λέω πως μου ορκίστηκε, μόνο σ' αυτά τα σημεία. Δεν είχα και την Ευγενία Μανωλίδου μαζί μου, να μου δανείσει τον ανιχνευτή ψεύδους! Γιατί να μην την πιστέψω; Εδώ οι δικές μας φωτογραφίζονται αγνώριστες και επιμένουν πως έτσι είναι και στην πραγματικότητα. Πώς έτσι, κυρά μου; Το πλισέ πού το πήγες; Για ψώνια;

Θέλει τον Σιανίδη της
Είδες πόσο χρειάζεται ένας στυλίστας; Αμάν αυτές οι διάσημες, μην τις αφήσεις λάσκα, κατευθείαν θα την κάνουν τη Θου, Κύριε! Η Σάρον Στόουν βγήκε βόλτα... Και τι φόρεσε λες; Θα σου πω και θα φρίξει μαζί σου και ο Χάρης Σιανίδης! Σημείωσε: Πράσινες γαλότσες, πράσινη μπλούζα και στενό τζιν με γκρι κασκέτο. Ας έβαζε τουλάχιστον πράσινο κασκέτο, να είναι ασορτί η πυγολαμπίδα. Μα πώς της ήρθε; Α, εγώ της το πα, πάντως, και αμαρτία δεν έχω τώρα που την κράζω σ' εσένα. Βρε Σάρον, λέω, άντε και το μπότοξ στα πόδια του παιδιού σου το κατάπιαμε (εννοείται πως όχι, αλλά τι να της έλεγα;), την πράσινη γαλότσα τι σκεφτόσουν όταν τη φορούσες; Κάνα λιβάδι μάλλον...

Με το ίδιο νόμισμα
Ξετσουτσούρωσε σου λέω η Μπρίτνεϊ (η Σπίαρς ντε). Κοίτα τι θα κάνει: Αφού, σου λέει, με παίρνουν συνέχεια στο κατόπι οι παπαράτσι, πρέπει να τους εκδικηθώ κι εγώ μ έναν τρόπο. Θα τους παίρνει και αυτή στο κατόπι, λοιπόν, όχι με μια φωτογραφική μηχανή, αλλά με μια κάμερα, και θα «γράφει» όλα τα αστεία περιστατικά που τους τυχαίνουν πάνω στην προσπάθειά τους να τη φωτογραφίσουν. Στη συνέχεια το συγκεκριμένο βιντεάκι θα μπαίνει στην ιστοσελίδα της για να το καμαρώνουν όλοι οι fans της. Μάλιστα, κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύεται και ένας νικητής, το βραβείο του οποίου θα έχει τίτλο «paparazzie» (μμμ... ευφάνταστο!). Πάντως, η εκδίκησή της ήδη ξεκίνησε, με το πρώτο βίντεο να δείχνει ένα φωτογράφο να σκοντάφτει και να πέφτει πάνω σε μια γλάστρα καθώς προσπαθεί να τη φωτογραφίσει, ενώ στο ίδιο βίντεο διακρίνει κανείς και την Μπρίτνεϊ να σκάει στα γέλια.

Όχι πια ηθοποιός
Το άλλο το έμαθες; Ο Γιοακίν (ή Χοακίν; Ποτέ δεν το πέτυχα!) Φίνιξ παρατάει την υποκριτική και το Χόλιγουντ για να ασχοληθεί με τη μουσική. Άκουσον, άκουσον. Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός ανακοίνωσε ότι η νέα του ταινία «Δυο εραστές» με συμπρωταγωνίστρια την Γκουίνεθ Πάλτροου θα είναι και η τελευταία του. Σου λέω «έφαγε» κόλλημα με την καλή έννοια με τη μουσική, όταν κλήθηκε να υποδυθεί τον Τζόνι Κας στο μιούζικαλ «Walk The Line», για τις ανάγκες του οποίου έμαθε να παίζει κιθάρα. Έτσι, τώρα θέλει να τη δει μουσικός. Χαλάω εγώ χατίρι σε κανέναν; Άντε, καλή σταδιοδρομία.

Σέξι και όποιος αντέξει
Θα σκάσεις με αυτό που θα σου πω, αλλά έτσι είμαι εγώ, μου αρέσει να δημιουργώ ίντριγκες. Μπορεί λοιπόν η Εύα Λονγκόρια στην πετυχημένη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» να είναι μια γεματούλα μαμά δύο παιδιών, ωστόσο μακριά από τις κάμερες του πλατό παραμένει σέξι και καλλίγραμμη. Βρε, άφησε τους πάντες άφωνους στην τελευταία της έξοδο στο Λος Άντζελες. Φόρεσε, σου λέει, ένα σούπερ, σούπερ κολλητό φόρεμα, με πολύ, πολύ βαθύ ντεκολτέ και κάτι γόβες ψηλοτάκουνες άλλο πράγμα (για να πάρει μπόι, σου λέει). Α, παρεμπιπτόντως, να σου πω ότι στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς για να δούμε πότε θα προβληθεί σ' εμάς η Γκαμπριέλ Σολίς είναι πια μια αφοσιωμένη μητέρα και όχι η σέξι γειτόνισσα που... έκλεψε την καρδιά του γκαζόν boy.