Απογοητευμένος από τον Μπουρδούμη

11.11.2008
Ο Κώστας Σπυρόπουλος «άδειασε» έμμεσα τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, όταν βγήκε και είπε ότι πολλοί νέοι ηθοποιοί δεν ήξεραν σε τι παγίδα μπήκαν λέγοντας «ναι» στη σειρά για την Αλίκη και τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος «άδειασε» έμμεσα τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, όταν βγήκε και είπε ότι πολλοί νέοι ηθοποιοί δεν ήξεραν σε τι παγίδα μπήκαν λέγοντας «ναι» στη σειρά για την Αλίκη και τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους.

Ετσι, φαίνεται να βαθαίνει η ρήξη ανάμεσά τους στο Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» και καθόλου δεν έχει μείνει μεταξύ τους, καθώς βοούν οι καλλιτεχνικοί κύκλοι ότι από την πρώτη στιγμή ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν αρνητικός στο να υποδυθεί ο ανερχόμενος ηθοποιός τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στο θέατρο στο «Παρακαλώ, ας μείνει μεταξύ μας» και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα προβληθεί η σειρά «Έχω ένα μυστικό», που βασίζεται στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, σύμφωνα με το βιβλίο του γιου της Γιάννη Παπαμιχαήλ, παρόλο που ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει κρατήσει μια καλή σχέση με το γιο της αξέχαστης σταρ και τον υποστηρίζει ξέροντας πόσο τον αγαπούσε η μητέρα του, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το εγχείρημα. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν ενοχλημένος που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποδέχτηκε την πρόταση να πάρει μέρος σε αυτή τη σειρά και μάλιστα να παίξει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Τελικά, όμως, οι φήμες περί δυσαρέσκειάς του σταμάτησαν όταν ο Αλέξανδρος εμφανίστηκε χαμογελαστός στο γάμο του Κώστα. Ξαναφούντωσαν όμως τις τελευταίες μέρες, καθώς τα νούμερα της σειράς πάνε από το κακό στο χειρότερο και απ ό,τι ακούγεται οι πρωταγωνιστές Κατερίνα Παπουτσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν πέσει σε βαθιά μελαγχολία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αλέξανδρος είναι σκεφτικός και σχεδόν δεν μιλιέται, ενώ και οι σχέσεις του με τον Κώστα είναι πια πολύ τυπικές, καθώς εκείνος του είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την αποτυχία της σειράς. Μάλιστα, μετά από δηλώσεις του που αφορούσαν τη σειρά, ευγενικές μεν, αλλά διφορούμενες, το χάσμα μεγάλωσε μεταξύ τους. Βέβαια, ως καλοί επαγγελματίες και οι δύο δεν αφήνουν να φανεί πάνω στο σανίδι αυτή η απόσταση που τους χωρίζει, καθώς η παράσταση είναι πετυχημένη και απαιτεί μεγάλη προσήλωση.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Κώστας Σπυρόπουλος, αφού έκανε κάποιες προσεγμένες δηλώσεις, άφησε το κοινό να δώσει τη δική του απάντηση και απ ό,τι φάνηκε δεν είχε άδικο. Όσο για τον ίδιο, περιμένει να δει πώς τον έχει σκιαγραφήσει και θα τον παρουσιάσει στη σειρά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, καθώς το Δεκέμβριο θα εμφανιστεί και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που θα τον υποδυθεί. Περιμένει να δει το πρώτο επεισόδιο που θα αναφέρεται στο πρόσωπό του για να αντιδράσει ανάλογα. Κι αν υπάρχει παραποίηση, ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε, λένε εκείνοι που τον γνωρίζουν. Δεν θα υπολογίσει τίποτα. Κι αυτό γιατί δεν έχει επιτρέψει σε κανένα να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, την οποία έχει χειριστεί με απόλυτη αξιοπρέπεια. Όσο και αν έχει κρατήσει φιλική σχέση με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και προσπαθεί να τον καταλάβει και να του συμπαρασταθεί, καθώς η τελευταία επιθυμία της Αλίκης προς τους ανθρώπους που αγαπούσε ήταν να προσέξουν το γιο της, αν νιώσει ότι θίγεται η υπόληψή του, τότε δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια!